Innehåller betald marknadsföring
Den här artikeln / inlägget innehåller referenser till produkter eller tjänster från en eller flera av våra annonsörer eller samarbetspartners. Om du klickar på länkar till dessa produkter eller tjänster kan vi få finansiella annonsintäkter.
snabbare_180X180
Publicerad: 15 juli, 2020 | Uppdaterad: 20 juni, 2022 Trendigt

Snabbare casino

Vårt betyg
4.5/5
Spelutbud
4/5
Mjukvara
4.5/5
Kundtjänst
4.5/5
Erbjudande
5/5
Insättning/Uttag
5/5
Besökarnas betyg
(5 omdömen)
Upp till 2000 kr eller Revanschen 800kr
Till Casinot

+18 | Regler & Villkor gäller
Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se

Betalningsmetoder

Swish Trustly

Speltillverkare

Evolution Gaming Lightning Box Games Microgaming NetEnt Nolimit city play n go Push Gaming Quickspin Red Tiger Thunderkick Yggdrasil

Snabbfakta

  • Licens
    Sverige
  • Antal spel
    +1100
  • Licensägare
    Faster Ltd.
  • Omsättningskrav
    20
  • Aktiva sedan
    2017
  • Minsta insättning
    100 kr
Nya kunder erbjuds vid första insättning av min. 100 kr och första speltillfälle 100% i bonus upp till 2500 kr samt dessutom upp till 200 Jackpottspins på 5 casinospel baserat på din första insättning. Omsättningskrav: 20x insättning+bonus i casino & live-casino, 8x på sport till min. odds 1,80. Välkomsterbjudandet gäller tillsvidare.18+, Stödlinjen.se, Spelpaus.se Regler och villkor gäller
Kort om

Casinospel, slots eller Betting spelar ingen roll. Snabbare är en populär spelsajt för alla som gillar att spela på nätet och det är inte konstigt. Vi har tagit pulsen på Snabbare.com och kollar om sidan håller vad de lovar. Är de snabbare? Vi har svaret.

Något vi verkligen gillar

  • Mycket bra bonuserbjudande
  • Snygg navigering samt design/loggor – här är det behagligt att röra sig

Detta skulle lyfta dem

  • Använd svenska kronor på riktigt, det är krångligt att ha koll på valutor
  • Gör knappen till supporten mer synlig

Snabbare.com i praktiken

Är Snabbare Casino verkligen snabbare än andra casinon? Vi sätter in en slant och provar! Nedan berättar vi hur det kändes att registrera ett konto, hur det var att sätta in pengar och också lite mer om hur det gick för oss.

Detta använde vi i vårt test

  • Vår insättning: 100 för bonus
  • Spel: Book of Dead
  • Speltillverkare: Play´n GO
  • Tid att nå support: 22 sekunder
  • Datum för orginaltestet*: 20 februari 2020 kl 10:00
  • Datum när vi besökte dem senast:*: 3 mars 2022 kl 19.00 NYTT!

    *Gränssnitt, erbjudanden och spelutbud kan ha ändrats sedan dess.

Registreringen

snabbare casino registrering

Redan här märker man att Snabbare verkligen är ett snabbt casino. Genom att klicka på ”Sätt in och spela” så startar registreringsprocessen. I samband med att man sätter in pengar att spela med så får man ställa in sina spelgränser, och sedan är det faktiskt klart.

Tänk om det hade gått lika snabbt i kassan på Ullared som det gör att registrera ett konto här, då hade man definitivt handlat där lite oftare.

Insättningen

snabbare casino insättning

Vi valde att använda Swish som insättningsmetod. Här fanns valet att använda även Trustly, och då med ett flertal olika svenska banker som samarbetspartners.

Swishmetoden var mycket snabb och direkt efter man verifierat insättningen så kom pengarna på kontot. Minsta möjliga insättning med Swish är 52.77 kronor. Udda summa? – Ja, det beror på valutakursen mellan kronor och Euro.

Vi valde dock att sätta in 100 kronor för att få tillgång till välkomstbonusen, som även den hamnade direkt på kontot. Så på cirka 20 sekunder har vi skapat konto, och fått in totalt 200 kronor att spela med. Det ser bra ut när det gäller hastigheten hos Snabbare.

Spelet vi valde att satsa pengarna på är Book of Dead. En härlig slot från Play´n GO. Snabbare har nämligen en drive som pågår när vi provspelar som innebär att man kan vinna en jackpott. Sån tur hade vi dock inte. Efter ett par timmar med många snurr, roliga specialfunktioner och en del vinster så var de 200 kronorna slut. Men kul var det!

Vår samlade upplevelse

Snabbare är nog faktiskt snabbare än många andra svenska casinon. Denna gång hade vi inte turen på vår sida så vi kunde inte testa uttagen, men för att kolla så den funkar så satte vi en liten peng till som vi sedan tog ut igen. Och de håller vad de lovar! 5 minuter senare hade vi pengarna på kontot igen.

En smidig sajt, med många spel och enkel snabbregistrering. Snabbare får en stor tumme upp.

Vad har hänt sedan förra besöket?

Vi besöker dem igen – 2022-03-03

De exklusiva jackpottarna har utökats och består nu av fler än 130 slots med flera olika jackpottar. Det är skönt att se at det inte bara var en fluga och att de fortsätter erbjuda den här möjligheten att vinna stora summor på vanliga slots.

De har också satsat rejält på de nya Megaways-spelen och eftersom det har visat sig att svenska spelare gillar den här modellen så välkomnar vi det. Vårt testteam är dock splittrade i frågan.

Några föredrar hur spelen såg ut utan Megaways medan andra tycker det är det bästa som hänt.

I övrigt är det inte så mycket som hänt det senaste året. Bonusen har förändrats lite, men det är inget ovanligt, och utbudet har ökat något; mest tack vare att speltillverkarna har släppt ganska många spel till casino 2022.

Ingen skugga faller dock på Snabbare, det är en mycket bra sajt för casinospelare och odds-fantaster.

Spelutbud

Snabbare.com har alltid haft en lite rörighemsida och även om de skapat olika menyer och underkategorier så är det inte helt lätt att navigera på sidan. Det som lyfter dem rejält är att de har fler än 1 100 spelmaskiner, och att det går att lägga till egna favoritspel i en egen kategori.

Dessutom listas alla de spel du testat under ”Senast Spelade” vilket vi älskar att se, det gör att det är enklare att hitta tillbaka till en slot man testat och gillat men glömt att sätta ett hjärta på.

Här finns inte bara slots utan också ett bra live casinospel och dessutom möjlighet att spela på odds. En extra kul grej på sajten är deras menyval med ”Retrobet” – virtuella odds på fotboll, med äkta matchvideos.

retrobet snabbare.com
Retrobet – spela på virtuella odds och se äkta videos från historiska matcher.
Återupplev historiska spelsekvenser
Återupplev historiska spelsekvenser

Sidan är designmässigt snygg att se på och navigeringen är även den OK, men lite krånglig och det krävs lite tålamod innan man hittar rätt.

Extra plus i kanten är att sidan är mobilanpassad, det är alltså en mycket bra sajt för dig som föredrar mobilcasino framför datorn. Vi testar givetvis även med mobil och tycker att menyerna kommer mer till sin rätt där.

Slots

Gå till casino och klicka på ”alla spel” så får du samtliga casinospel uppradade. Det går tt sortera med hjälp av en toppmeny och det du kan välja är att se enbart nya spel, jackpottar, dina egna favoriter eller de du spelat på senast.

I övrigt är det svårt att navigera sig runt och det är synd.

Av en slump märkte vi att det går att klicka på en speltillverkares namn. De står under varje spel. Då får man fram samtliga spel på sidan från just den tillverkaren, och även en kort presentation av tillverkaren längst ner.

Vi saknar en lista på populära spel, men vi antar att det är dem vi ser när vi klickat på ”utforska” i casinot, men vi vet faktiskt inte. Där ser vi i alla fall spel som brukar ligga i topp som Big Bad Wolf, men också helt nya slots som precis lanserats. Oklart alltså!

Livecasino

Normalt sett så har vi en egen rubrik för bordsspel där vi presenterar hur ett casino ser ut när det gäller de digitala bordsspelen. Hos Snabbare casino är det så tunt att vi hoppar direkt till livecasinot.

Här är det full rulle och utbudet av klassiska casinospel är så bra det kan bli på ett online casino i Sverige.

Evolution Gaming är de som ger oss underhållningen och har du aldrig spelat på roulette live eller live blackjack så kan vi rekommendera att testa de bord som har svenska spelpresentatörer.

Eller gå in och titta på när andra spelar för att lära dig hur det funkar. Bra spel, och suverän spelkänsla är det i alla fall i livecasinot och det höjer betyget rejält.

Bettingmöjligheter

Snyggt och prydligt! Så här skulle vi gärna se att de gjorde även i casinot för på bettingsidan är det inga problem att hitta rätt. Antalet sportspel är dubblade den senaste tiden så här kommer alla som gillar odds att hitta något att spela på.

Bra oddssättare har de också, som är väl insatta vilket inte ger några fantasispel. Bra sida helt enkelt!

oddsspel snabbare casino
Stor oddsektion

casino.se teamet Vårt betyg: 4/5
Kommentar: Utbudet är stort men lite rörigt

Mjukvaran bakom spelen

Även om listan med speltillverkare faktiskt inte är jättelång så har de lyckats få med alla deras spel som är något att ha. En bra balans mellan spännande slots, bordsspel och livespel helt enkelt. Vi listar de mjukvaruleverantörer som finns hos Snabbare:

  • Evolution Gaming
  • Play’n GO
  • Yggdrasil Gaming
  • Thunderkick
  • SBtech
  • Nolimit City
  • Kalamba Games
  • Quickspin
  • Nyx Interactive
  • Red Tiger Gaming
  • Push Gaming
  • Lightning Box
  • 2 By 2 Gaming
  • Big Time Gaming

Det finns fler, men de gömmer sig lite bakom exempelvis Microgaming som samarbetar med Foxium, Just For The Win, Triple Edge och ett gäng tillverkare till som finns här men som inte syns. Samma sak är det med NYX som finns på sajten som numera ingår i SG som i sin tur är en samlingsplats för många olika speltillverkare.

Rent krasst så finns det alltså säkert 20 tillverkare till hos Snabbare, men då de inte syns så väljer vi att inte skriva med dem heller. Detta är en av de saker som Snabbare bör fixa till.

casino.se teamet Vårt betyg: 4.5/5
Kommentar: Välkända speltillverkare med många spelmaskiner

Kontakt av support

Hjälpsektionen består av två delar. Det finns en slags smart interaktiv hjälpsektion där man skriver in ett ord eller en fråga så kommer ett svar i en ruta. Den funkar väl helt OK men det kan bli en del lustiga svar. Vi föredrar livechatten, där vi får svar på under minuten.

Det finns också ett kontaktformulär på sidan, som är helt meningslös i våra ögon. Varför lämna ett meddelande när chatten alltid är öppen?

casino.se teamet Vårt betyg: 4.5/5
Kommentar: Supporten är alltid öppen.

Snabbare välkomsterbjudande

Snabbare har tänkt till lite när de väljer att skapa sin bonus och just nu kan du välja att ta en casinobonus eller en bonus som är riktad mot dig som helst väljer att spela på odds. Vi har kollat in dem och berättar mer.

Casinobonusen ger extra stålar och free spins

Alla nya spelare kan ta emot 100% i välkomstbonus upp till 2 000 kronor. Denna bonus går att använda både i casinot och för att spela på odds. Det finns vissa krav innan du kan börja ta ut dina vinster och vi listar dem:

Omsättningskrav Omsättningskrav vid spel på odds Tid för att uppfylla omsättningskrav Maximal insats med bonus
20 x insättning + bonus8 x med odds på minst 1.80 90 dagar 200 kr

Tänk på att inte alla spel bidrar lika mycket till kraven på omsättning. I Snabbare.com regler & villkor kan du läsa mer om vilka spel som bidrar med hur mycket.

Revanschen för dig som vill få en andra chans

Den andra bonusen du kan välja heter Revanschen och om du vill ha denna möjlighet måste du välja det innan du lägger ditt första spel. När du sedan har bestämt vad du vill betta på så väljer du på nytt Revanschen i rullgardinsmenyn i spelkupongen.

Om du vinner – grattis, du behåller din vinst! Om du inte vinner så får du upp till 800 kr tillbaka. Tänk på att det kan ta upp till 24 timmar innan pengarna krediteras.

Avatar Betyg: 4/5

Kommentar: Två bra bonusar men extra plus att casinobonus även går att använda i sportsbook.

Räkna ut din spelbonus

Erbjudande Upp till 2000 kr eller Revanschen 800kr

Ange hur mycket du vill sätta in

Detta kommer du ha att spela för:
Omsättningskrav:

Med en insättning på Kr10 kommer du att kunna spela med , och du måste omsätta innan eventuella vinster blir tillgängliga i ditt kontantsaldo.

De har inte glömt bort dig som spelar på sport

Om du enbart tänkt spela på odds ska du välja att använda dig av Revanschen. Satsa upp till 800 kronor på ditt första spel i sportboken och du får tillbaka alltihop om du inte vinner. Skulle du vinna behåller du vinsten.

  • Du måste välja Revanschen vid din första insättning
  • Du måste bocka i Revanschen i rullgardinsmenyn på spelkupongen
  • Revanschen kan ta upp till 24 timmar att rättas och delas ut
snabbare casino revansch

casino.se teamet Vårt betyg: 4.5/5
Kommentar: Kanonbra med två olika bonusar men 20x bonus+insättning för omsättningskrav är aningen styvt

Insättningar och uttag

Minsta möjliga insättning är i skrivande stund 95,24 kronor (för ett år sedan var det 96,67 kr) vilket är en mycket udda summa men det finns en förklaring.

Det sker om valutaväxling i samband med din insättning och även om den inte är exakt likadan som hos olika banker så är det Euro den växlas mot. Därav den konstiga summan som inte är samma från dag till dag.

InsättningsmetoderUttagsmetoderTid för uttag
TrustlyTrustly:200 kr – 1 000 000 krTrustly: 5 minuter – 24 timmar
Swish

Vi har ännu inte blivit nekade ett uttag med hänvisning till verifikationsproblem men de kan komma att begära kompletterande uppgifter för verifikation. Det står så här på deras sajt:

”Bolaget har rätt att efterfråga verifierande dokument, såsom kopia på identitetshandling, hushållsräkning, bevis på inkomstkälla samt kontoutdrag. Bolaget kan tillfälligt frysa kundens spelkonto tills dess att Bolaget har erhållit de dokument som efterfrågats”

I normalfallet räcker det alltså med BankID, men i undantagsfall vill de veta mer. Du får då ett mejl, eller en notifikation via supporten.

casino.se teamet Vårt betyg: 5 /5
Kommentar: Två snabba och säkra metoder som alla kan använda

Vanliga frågor

Efter du gjort din expressregistrering kommer du att få sätta dina gränser. Är du en återkommande spelare så måste du sätta gränserna innan du börjar spela och du får automatiskt en påminnelse om detta när du loggar in.


Detta är Play´n GO spel med en extra vinstchans. Det är utvalda spel från deras utbud som kan ge dig en progressiv jackpott.


Suverän! Det spelar ingen roll om man spelar via datorn, surfplatta eller mobil. Sidan är snabb oavsett och innehåller alltid mängder med spel.


Andra besökte också

Cerberus inferno logga

Beat the Beast: Cerberus Inferno

Thunderkick
Monkeys Gold

Monkey´s Gold

No Limit City
Warrior Graveyard slot

Warrior Graveyard

No Limit City

Recensioner (5)

2.5 / 5

Baserat på 5 omdömen

1 5 star reviews

1 4 star reviews

0 3 star reviews

1 2 star reviews

2 1 star reviews

5 Recensioner

  1. 23.06.2019 Bunhom

    Det jag tycket måste lite bättre

  2. 29.07.2019 Weith stjernholm

    Ni håller vad ni lovar det är mycket värt

  3. 23.08.2019 Martin

    Långt ifrån av det de påstår sig vara .

  4. 02.09.2019 Lillan

    Satsade många tusenlappar och gav en bonus på 150 kr…
    Spela inte om ni vill vinna pengar!
    Riktigt dåligt!
    Har även spelat förra månaden och vann ca 250 kr av 1500 kr.
    Dom äter mer än 3 dubbelt än vad dom ger!!

  5. 10.12.2020 Kianoush shekoohi

    2000 kr

  1. 11.10.2019 Duangjai

    Varför jag får inget pengar på utgång?

Lämna ett omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betyg
Choose star rating out of 5 stars