Innehåller betald marknadsföring
Den här artikeln / inlägget innehåller referenser till produkter eller tjänster från en eller flera av våra annonsörer eller samarbetspartners. Om du klickar på länkar till dessa produkter eller tjänster kan vi få finansiella annonsintäkter.
Pronto logo

Pronto casino

Vårt betyg 7
Besökarnas betyg
(2 omdömen)
Supersnabba uttag
Till Casinot +18 | Regler & Villkor gäller
Betalningsmetoder
Trustly
Speltillverkare
Evolution Gaming NetEnt play n go Quickspin Yggdrasil
Snabbfakta
  • Licens Sverige
  • Antal spel +300
  • Licenshavare Sverige
  • Minsta insättning 50kr
  • Etablerades 2018
  • Hemsida prontocasino.com/sv
18+ År – Regler & Villkor gäller, www.stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 20 Maj 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 15x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria och ev vinster är riktiga pengar
Kort om

Spela med blixtens hastighet och plocka ut eventuella vinster i raketfart. Ett riktigt Play and Go casino. Det är många som hävdar att de är det men det är få som verkligen uppfyller kriteriern men Pronto Casino kan utan att skämmas kalla sig det. Det blir inte sämre av att hemsidan är kanon och antalet spel är fullt tillräckligt.

Något vi verkligen gillar

  • Inga uttagsgränser och riktigt snabba uttag som ibland endast tar 5 minuter

Detta skulle lyfta dem

  • Filtreringsalternativen är inte toppen, försök skapa bättre sådana så vi snabbare hittar det vi söker

Visste du att?

För att kunna tillgodogöra sig en välkomstbonus från Pronto kan du inte ha ett spelkonto hos något av dessa casinon: Premier Live Casino eller Pronto Live.

Pronto Casino i praktiken

Är Pronto Casino snabbt? Vi testar sajten med en riktigt registrering, sätter in riktiga pengar och spelar på riktigt. Vi på casino.se ser till att vi vet exakt hur det fungerar! Häng med så får du reda på om det går snabbt, eller om det finns saker som du bör veta om innan du börjar spela. Vårt test med pengar gjordes i februari 2020 och sidankan ha förändrats sedan dess.

Vid testet användes

  • Minsta insättning: 100 kronor
  • Spel: Slingo Centurion
  • Speltillverkare: Slingo Originals
  • Tid att nå support: 5 sekunder
  • Datum: 2020-02-25
  • Tidpunkt: 10:40

Registreringen

Lika snabbt som Foppa gjorde mål i hockey, så fort går det att skapa konto här. Med andra ord, blinka inte för du kanske missar alltihop!

Klicka på ”sätt in och spela” och följ de enkla stegen som presenteras. Börja med att välja summan. Sedan bank, konto och verifiering.

Innan du kan spela måste du dessutom sätta spelgränser. Det finns förvalda summor så du kan välja att bara trycka OK om du vill.

Insättningen

Insättning och registrering sker samtidigt. Vi satte in 100 kronor och när vi sedan fick en stor pop-up med spelgränser så fyllde vi i dem. Sedan stod det fortfarande 0 kronor i saldo. Underligt!

Men ok det kan ju bli så om man måste fylla i saker innan man får sätta in pengar så vi valde att göra om insättningen och ser då att det dragits 100 kronor från bankkontot! En uppdatering av Pronto casino löste problemet och vi kunde sedan välja spelmaskin.

Vi valde ett som heter Slingo Centurion. Det är en slags bingospel kan man säga, fast roligare! Får man fler än 5 rader så aktiverar man dessutom bonusspel av olika slag vilket var extremt roligt.

Vi vann inget tyvärr, men vi fick en trevlig stund på casinot och kan säga att snabb insättning och snabb registrering är två saker som ligger på plussidan när det gäller Pronto.

Svarstid email:

47 min vilket man får säga är ett bra resultat

Vår samlade upplevelse

Bra spelutbud och mycket enkelt att registrera ett konto. Ett litet minus för att spelsaldot inte uppdaterades för oss men det gör ju egentligen inte så mycket. Det som sidan får en extra stjärna för är att man aldrig blir kontaktad av dem, och deras support är bland de snabbaste vi sett. Snabbare än Lucky Lukes skugga faktiskt!! Det tog 5 sekunder för dem att svara, och sedan 10 sekunder att besvara vår fråga. Bra jobbat Pronto!

Slots och bordsspel

Den här sajten har valt att få sina spel från de främsta svenska utvecklarna och har snickrat ihop ett fint utbud på över 300 spel.

Dina valmöjligheter är något mer begränsade än på andra spelportaler, men det räcker gott och väl för att hålla dig sysselsatt under många timmar. Dessutom har de valt ut de allra bästa spelen, så du kan glädjas åt att alla håller riktigt hög kvalitet.

Det största utbudet hittar du såklart bland spelautomaterna, där de tre mest populära slotsen just nu är följande:

  • Big Bot Crew: Åk till ett parallellt universum med ett gäng tonåringar när du bygger ihop morgondagens robotar i denna slots från Quickspin. Grafiken är snabb och tydlig och spelet spelas på 4×5 hjul med 40 vinstlinjer. Här finns unika återspinn och free spins. Håll framförallt koll på den stora röda roboten, för att åka tillbaka med vinsterna i fickan.
  • Gonzo’s Quest: Detta har blivit en riktig klassiker från Netent. Du följer med Gonzo i hans jakt efter guldstaden Eldorado. Grafiken är snygg och stenarna är vackert utsmyckade. Detta var det första spelet med Avalanche-funktionen, det vill säga att symbolerna faller ner ovanifrån istället för att rulla fram på hjul, vilket vi numera ser i många slots.
  • Starburst: Det här är antagligen nätets mest spelade slots. Det kommer också från Netent och är ett enkelt klassiskt slotsspel. För att göra det hela lite mer intressant kan du vinna åt båda hållen och dessutom expanderar vildsymbolerna. Dröm om att köpa riktiga ädelstenar, när du ser de färggranna stenarna rulla fram framför ögonen på dig.

Jackpottspel med miljonvinster

Om du gillar slots och vill kamma hem de stora vinsterna bör du satsa på jackpottspelen. På Pronto Casino har du endast tre jackpottslots att välja mellan, men det är också de som betalar ut några av världens största vinster, så det gör inget att utbudet är litet.

Välj mellan:

  • Mega Fortune
  • Hall of Gods
  • Arabian Nights

Det finns också en progressiv jackpott i Caribbean Stud Poker live om du vill satsa på en jackpottvinst, men inte känner för att spela på slots.

Bordsspel

Naturligtvis kan du också spela bordsspel på Pronto. Du kan i stort välja mellan roulette, blackjack, baccarat och poker.

Alla spelen finns i varierande former, så vi rekommenderar att du exempelvis läser på blackjack regler för varje variant noga. På så sätt vet du exakt när du kan splitta, dubbla din insättning, ge upp och liknande.

Ett spel som ofta kräver fler strategier är roulette, så om detta är ditt favoritspel föreslår vi att du först spelar lite gratis roulette för att öva upp din skicklighet, innan du sätter dina riktiga pengar på spel.

Livespel från Evolution

Den största spänningen för bordsspel hittar du i live casinot från Evolution Gaming. De erbjuder massor med olika bord och utbudet växer hela tiden. Spela Lightning Roulette om du också tycker om en snygg bakgrund. Spela Svensk Roulette om du föredrar att kommunicera med croupieren på svenska.

Du kan också:

Besöka riktiga casinon runtom i världen – virtuellet – såsom Hippodrome Casino London och Grand Casino Bucharest. Om du är på festhumör kanske Blackjack Party är det bästa valet.

Skaparna bakom Pronto Casino har öppnat en dedikerad spelsajt vid namn Pronto Live där du hittar alla ovanstående spelförslag samt ytterligare mängder av bord.

Mjukvaran bakom spelen

På Pronto Casino har de valt att få spel från en liten mängd leverantörer för att hålla bästa möjliga klass på spelen. Det handlar om svenska tillverkare, som är branschens absolut bästa, nämligen följande:

  • Netent
  • Quickspin
  • Yggdrasil
  • Play’n GO
  • Evolution Gaming

kontakta-pronto-casino Pronto Casino

Eftersom det handlar om ett no account casino är det mesta mycket klart och tydligt och dessutom finns det en bra FAQ-avdelning om du skulle ha frågor.

Du kan också kontakta kundtjänsten direkt, men tänk då på att öppettiderna är något begränsade. Om live chatten inte är tillgänglig försöker de återkomma med svar via e-mail inom ett dygn, vilket är helt okej.

  • Öppettider: måndag – fredag 10.00-00.00 CET, lördag – söndag 10.00-23.00 CET
  • Live chatt: ja
  • E-mail: support-sv@prontocasino.com
  • Telefon: nej
  • FAQ: ja
  • Språk: svenska

Pronto Casino Bonus

Ordet pronto finns på många olika språk och betyder nu meddetsamma, nu på en gång, genast och liknande.

Det här är ett mycket passande namn på ett casino som erbjuder spel direkt via enkel registrering. Här går det verkligen undan. Du sätter in dina pengar snabbt och säkert via Trustly med hjälp av Bank-ID och slipper uppge såväl e-mailadress som mobilnummer.

Detta betyder:

Att du aldrig behöver ta emot jobbiga reklammail eller sms. Du kan sätta igång och spela direkt och när du vunnit får du ut dina vinster inom fem minuter.

Som många andra casino med Bank-ID erbjuder Pronto Casino just nu inga bonusar eller andra kampanjer till sina spelare. Möjligtvis kommer detta att ändras i framtiden. Detta återstår att se.

Insättning & uttag

Detta är som sagt det enklaste på hela casinot. Du behöver inte fylla i något registreringsformulär, vilket betyder att du inte behöver uppge varken e-mailadress eller mobilnummer. Detta är suveränt, då det innebär att du slipper ta emot jobbiga e-mail och sms fulla med reklam.

Du identifierar dig snabbt och säkert med Bank-ID och gör insättningar och uttag via Trustly. Att göra en insättning tar bara några sekunder och uttag bör finnas på ditt konto inom fem minuter.

Det är praktiskt att det är en låg insättningsgräns på bara 50 kronor och vad gäller uttagen finns det ingen övre gräns.

Andra besökte också

Hyper casino

100% upp till 100kr
+18 | Regler & Villkor gäller Läs mer
luckymeslots logo

Luckyme slots

Enorma Jackpottvinster
+18 | Regler & Villkor gäller Läs mer
Maria-casino logo

Maria casino

50 cash spins
+18 | Regler & Villkor gäller Läs mer
mega-casino logo

Megacasino

Mycket av allting
+18 | Regler & Villkor gäller Läs mer

6 Läsaromdömen

Lämna ett omdöme
  1. 04.10.2019 jan svensson

    jag råkade släcka spelet,hur gör jag för att komma in igen för att göra uttag

  2. 15.07.2019 Ulrika

    Tog mig 6 dar att få pengarna in på kontot fast det står vinster inom 5 minuter på deras sida.

    Är det vanligt eller??

  3. 03.01.2020 Bert

    Tyckte om spelen men supporten va inte så bra. Jag satte in 300kr och slutatde med 1200kr så det va bra 🙂

  4. 28.07.2020 Elias

    jätte bra support tycker dom hade många slots att välja på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *