Innehåller betald marknadsföring
Den här artikeln / inlägget innehåller referenser till produkter eller tjänster från en eller flera av våra annonsörer eller samarbetspartners. Om du klickar på länkar till dessa produkter eller tjänster kan vi få finansiella annonsintäkter.
Playojo logo
Publicerad: 12 juli, 2020 | Uppdaterad: 17 augusti, 2022 Högt betyg

PlayOJO Casino

Vårt betyg
3.5/5
Bonus
4/5
Spelutbud
5/5
Kundtjänst
2/5
Insättning/Uttag
4/5
Besökarnas betyg
(2 omdömen)
100 Freespins
Till Casinot

+18 | Regler & Villkor gäller

Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se

Betalningsmetoder

Bank transfer ecopayz Mastercard MuchBetter Neteller Skrill Trustly Visa Visa Electron Zimpler

Speltillverkare

BluePrint Gaming BTG ELK Studios Evolution Gaming Fantasma Games IGT Just for the win Lightning Box Games Mercur Microgaming NetEnt Play'n GO Pragmatic Play Push Gaming Quickspin Rabcat Red Tiger ReelPlay Relax Gaming Thunderkick Williams Interactive Yggdrasil

Snabbfakta

  • Licens
    Spelinspektionen
  • Antal spel
    3000+
  • Licensägare
    SkillOnNet Ltd
  • Minsta insättning
    100kr
  • Aktiva sedan
    2017
  • Hemsida
    playojo.com/se

+18 | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se

Kort om

PlayOJO är SkillOnNets flaggskepp och ett casino på nätet med gott rykte. Här hittar du gott om spelunderhållning, närmare 3000 spel för att vara exakt, och det på en sajt som är lätt att navigera på. Häng med oss när vi besöker dem och läs vår PlayOJO recension.

Något vi verkligen gillar

  • SkillOnNets egna Slingo-slots
  • Stort utbud av roliga och populära slots, samt unika sådana
  • Bra sökfunktioner

Saker som kan bli bättre

  • Korta ner registreringsprocessen
  • Förenkla navigering på mobilcasinot
  • Snabbare livesupport

Välkomsterbjudande hos PlayOJO

PlayOJO casino har valt att välkomna nya spelare med en trevlig välkomstbonus för spel på casino. Alla nya spelare får stund på Book of Dead helt gratis. Ett smart sätt att visa hur slots funkar. Med dessa freespins slipper man också omsättningskrav och andra restriktioner.

  • Välkomstbonus: 100 Freespins på Book of Dead

Gratissnurren är helt omsättningsfria och går att spela så fort du gjort en minsta insättning på 100 kronor. Vinsterna från Book of Dead finns på ditt spelkonto direkt efter.

En schysst bonus för alla som gillar slots och vi rekommenderar den i och med att vinsterna är helt och hållet dina.

Avatar Vårt betyg: 4/5

Kommentar: Enkel och bra välkomstbonus.

PlayOJO Säkerhet & Rykte

PlayOJO har sedan de kom in på den svenska spelmarknaden 2017 varit exemplariska inom tryggt spel. De har flera verktyg för att förhindra spelmissbruk. Vår favorit är deras reality-check som påminner spelarna hur ofta och hur mycket de spelar för.

PlayOJO Casino

SkillOnNet och PlayOJO har ett bra rykte på nätet. Det finns dock lite smolk i bägaren. Det en del irriterar sig på är att i stort sett alla SkillOnNet casino erbjuder exakt samma som övriga casinon i familjen, det är bara namnet som är annorlunda. Men de behandlar sina spelare väl och ser till att spelmiljön är trygg och säker.

Insättningar & uttag

Det finns ganska många metoder för insättningar och uttag att välja mellan och alla är helt avgiftsfria. Du är inte heller helt fri att välja vilken metod du vill för uttag utan måste använda samma du satte in med i möjligaste mån. Minsta insättning är 100 kr, och minsta uttag är 200 kr.

MetodMinsta insättningMinsta uttagUngefärlig uttagstid
Trustly100 kronor200 kronorCirka fem minuter
Zimpler100 kronor200 kronorCirka fem minuter
Banköverföring100 kronor200 kronor3-7 Bankdagar
Eco/Skrill/Neteller100 kronor200 kronorUpp till 24 timmar
Visa/Mastercard100 kronor200 kronor2-5 Bankdagar
MuchBetter100 kronor

Ditt första PlayOJO uttag kan dröja längre eftersom de måste verifiera din identitet innan någon utbetalning görs.

Avatar Vårt betyg: 4/5

Kommentar: Flera metoder men uttag kan dröja

Spelutbudet hos PlayOJO

Med över 3 000 olika speltitlar i sitt bibliotek så är PlayOJO ett av de allra största online casino i Sverige. De har också sett till att dela upp alla de här spelen i olika kategorier vilket underlättar för oss spelare nåt oerhört.

På sidomenyn till vänster hittar du till de olika avdelningarna på PlayOJO casino. Under “Casino” hittar du till exempel alla slots och live casino-spel. “Bingo” är, som namnet avslöjar, avdelningen där du hittar bingospelen.

En sak vi vill belysa är när man håller muspekaren över ett spel. Då dyker det upp lite statistik över just det spelet. Man ser största vinsten det har delat ut, och hur många gånger det har spelats de senaste timmarna. Mycket bra funktion!

PlayOJO Mobilcasino är lite svårnavigerad i början men man vänjer sig efter ett tag. De har ingen app i dagsläget utan man använder sig av webbläsaren.

De har anpassat mobilcasinot så den fungerar oavsett vilken enhet du använder. Vi testade både med en Samsung surfplatta och en iPhone 10. Vi upptäckte inga störande moment utöver navigeringen och spelen flöt på riktigt bra!

Slots

Jackpottarna hos PlayOJO
Jackpottarna hos PlayOJO 2022-01-02. Både den dagliga och den totala jackpottsumman på de progressiva spelen.

Gott om slots är det minsta man kan säga. Play OJO har ett av de största utbuden vi sett, och det är en skön mix av både gamla favoritspel och nya spännande tillskott. Givetvis har de favoriterna som Starburst, Book of Dead, Legacy of Dead och Reactoonz. Men de är också snabba på att lansera nya slots och det gäller både de vanliga spelautomaterna och jackpottarna.

Flera kategorier i toppmenyn gör det enkelt att hitta specifika slots och kanske hitta en ny favorit.

Vi kollade in vilka speltillverkare som är störst hos PlayOJO:

  • Elk Studios
  • Pragmatic Play
  • Push Gaming
  • Quickspín
  • Thunderkick
  • Yggdrasil
  • Big Time Gaming
  • Play’n GO
  • Relax Gaming
  • NetEnt
  • Red Tiger
  • Microgaming
  • …Och ett trettiotal till!

Bordsspel

Bordsspelen hos PlayOJO Casino är indelade i roulette, blackjack och kortspel. Vi kikar först in i rouletteavdelningen. Där hittar vi totalt fyra spel (förutom livespelen då) vilket kanske är i minsta laget med tanke på att det är Sveriges mest spelade bordsspel.

Blackjack är ungefär lika tunt, här hittar vi fyra digitala bord med både höga och låga insatser.

Det finns också Aces & Faces videopoker som man hittar under menyvalet ”Kortspel”.

PlayOJO Live Casino

De digitala versionerna av de klassiska casinospelen imponerar inte på oss, men livecasinot är en helt annan femma. Här får vi ett bra utbud av spel från Evolution Gaming och Authentic Gaming och det är riktigt hög kvalitet på spelupplevelse och streamingen. Något annat hade vi inte heller förväntat oss.

Du kan spela på PlayOJO´s egna blackjack livebord, eller hoppa in på ett av de svenska borden om du vill. Alla fungerar mycket bra och är stabila så länge det finns en någorlunda stark wifi-uppkoppling.

Vi rekommenderar inte livecasino med 4G, även om det funkar. Det är hög risk att man tappar kontakten och eftersom spelet fortsätter utan oss så är det också en risk att förlora pengar helt i onödan.

Här kan du också spela Evolution Gamings Lightningbord. Där sker spelrundorna snabbare och har chans till en högre vinstmultiplikator. I skrivande stund kan du spela Lightning på roulette och baccarat.

PlayOJO Bingo

Gillar du bingo mer än casino så har PlayOJO ett saftigt utbud av bingospel i roliga teman. De hittas enkelt under “Bingo” i sidomenyn när du är inloggad.

Man ser också hur många spelare som är vid varje bingobord samt vad en bricka kostar styck.

Avatar Vårt betyg: 4/5

Kommentar: Bra sökfunktioner och grymt bra utbud men lite minus för mobilcasinot som är svårnavigerat

Kontakt med support

PlayOJO Casino - Kundtjänst

PlayOJO har ett riktigt bra hjälpcenter där du kan hitta svar på de flesta frågorna. Hjälpcentret hittar du under fliken “Hjälp” i vänsterspalten. Där finns också mail och live supporten.

Behöver du få personlig hjälp kan du förvänta dig att de kommer dröja minst ett par timmar. Deras livesupport är inte den bästa och vi har fortfarande inte, efter snart 2 timmar, fått hjälp.

Vi rekommenderar därför e-mail så du slipper behöva logga in varje gång för att se om de har svarat dig.

  • Öppettider: 24/7
  • Livechatt: Ja
  • Mejl: [email protected]
  • FAQ: Ja
  • Telefon: Nej
  • Språk: Svenska och Engelska

Avatar Vårt betyg: 2/5

Kommentar: Ditt enda riktiga hopp är genom e-post som besvaras dagligen. Vi är riktigt besvikna över hur de valt att sköta sin support.

PlayOJO Casino i praktiken

Är den söta alpackan vår vän? Vi sätter in en peng och kollar om vi får en bra spelupplevelse. Minsta möjliga insättning, och ett spel – hur kommer det att gå? Vi berättar mer om registreringen, insättningen och hur det gick för oss.

Detta använde vi i vårt test

  • Vår insättning: 100 kronor
  • Vi spelade: Eagle Riches
  • Speltillverkare: Red Tiger
  • Tid att nå support: 30 sekunder
  • Datum för genomför första test: kl 10:33 den 15 mars kl 17:15 2020.
  • Datum när vi besökte dem senast:*: 3 mars 2022 kl 16.00 NYTT!

*Gränssnitt, erbjudanden och spelutbud kan ha ändrats sedan dess.

Registreringen

playojo registreringen

PlayOJO har kvar en gammal metod för att börja spela. Du måste fylla i väldigt många fält innan du kan börja spela. Själva registreringsprocessen är ändå förvånansvärt snabb, men det hade varit skönt att bara fylla i personnummer och bekräfta med BankID, eftersom man ändå måste använda detta i ett senare skede för att kunna spela med riktiga pengar.

Det vi inte gillar är att vi måste uppge telefonnummer, risken för reklamsamtal är överhängande.

Insättningen

play ojo insättning

Minsta möjliga insättning är 100 kronor hos PlayOJO och det är också den summa vi valde att sätta in. Vi har redan mottagit en bonus hos systercasinot Mega Casino, som vi också recenserat, och det gör att vi går miste om de freespins vi skulle fått i samband med den första insättningen.

Metoderna de erbjuder är många, men PayPal går inte att använda i Sverige av någon underlig anledning. Vi valde därför en annan snabb metod – Swish. Pengarna landade på kontot inom loppet av 20 sekunder.

Spelet vi valde att använda våra pengar på heter Eagle Riches. Det är en Red Tiger slot som ingår i deras Daily jackpot-system. Då vi spelade utan bonus denna gång behövde vi inte heller bekymra oss över omsättningar.

Vi lyckades dubbla insättningen och när det var dags att ta ut vinsten får vi en överraskning. Det går bara med Wire Transfer eftersom vi valde Swish vid insättning. Så, IBAN och SWIFT etc.etc. Uttaget tog 3 bankdagar att komma fram. Det hade varit bättre att använda en annan metod!

Vår samlade upplevelse

Registreringen är lite tråkig att genomföra, men den går faktiskt snabbare än man kan tro. Insättningar är enkla att genomföra och när vi kontaktar supporten för att kolla om vi hade någon bonus att ta ut så fick vi svar på 30 sekunder. Visserligen på engelska, men ändå snabbt.

Vi hade önskat att det fanns uttagsinformation i samband med insättningen, då hade vi nog valt något annat än Swish.

Vårt samlade intryck är ändå väldigt bra, PlayOJO ÄR en bra sajt om än lite gammaldags.

Vad har hänt sedan förra besöket?

Vi besöker dem igen – 2022-03-02

Det känns lite som att SkillOnNet har stannat upp och känner sig nöjda med vad de har. Missförstå oss inte, PlayOJO är en grymt bra sida och kanske är det dumt att laga något som ännu inte är sönder? Men lite uppdatering hade varit trevligt i våra ögon.

Bonusen är likadan som förra gången, utseendet på sidan är också det exakt likadant och det som gör oss lite besvikna är att det tar lika lång tid att registrera ett konto.

Ett svenskt casino 2022 borde kunna lösa expressregistrering ganska enkelt.

Sidan får ändå godkänt av oss, för det ÄR en bra spelsajt – inget snack om saken. Men de kan se sig omsprungna av nya casinon inom bara något år eller två om de inte börja förnya sig lite.

Vanliga frågor

PlayOJO påstår själva att de har en app, men det är i själva verket en genväg till deras casino i webbläsaren.


Slingo är SkillOnNets egna slots som de har utvecklat. Bland annat finns det Slingo Starburst i kollaboration med NetEnt.


Du får dina 100 Book of Dead gratisspel så fort du gör din första insättning på minst 100 kronor. Enda villkoret är att du inte tagit emot en bonus på ett av SkillOnNets övriga casinon.


Det beror på uttagsmetod. Trustly och Zimpler sker oftast på fem minuter. Ibland kan extra kontroller behövas och då kontaktar PlayOJO dig.


Andra besökte också

Cerberus inferno logga

Beat the Beast: Cerberus Inferno

Thunderkick
Monkeys Gold

Monkey´s Gold

No Limit City
Warrior Graveyard slot

Warrior Graveyard

No Limit City
wild west gold slot

Wild West Gold

Pragmatic Play

Recensioner (2)

4 / 5

Baserat på 2 omdömen

0 5 star reviews

2 4 star reviews

0 3 star reviews

0 2 star reviews

0 1 star reviews

2 Recensioner

  1. 09.01.2020 Anders Hansson

    Svinbra utbud av spel det gillar jag. Dagliga jackpottar det gillar jag också.
    Bra betalningsmetoder. Jag gillar det här casinot. Kommer återkomma.

  2. 09.04.2020 Älskar slots

    Känns som jag alltid hamnar på detta casino i slutänden men tycker de är bra och inte alls gammeldags som ni skriver. Alla slots man gillar finns med, allt är lätt att hitta och har egenligen aldig haft några problem annat aän att typ spelen laddat lite långsamt ibland, blir kanske så om många spelar. En liten grej som de kunde fixa bättre är om man vill söka på nån speciellt spel, det dyker liksom upp på sidan alla valen (och det står inte på svenska bara på engelska så tänker att kanske inte alla förstår). Men överlag ett bra casinoval!

Lämna ett omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betyg
Choose star rating out of 5 stars