Innehåller betald marknadsföring
Den här artikeln / inlägget innehåller referenser till produkter eller tjänster från en eller flera av våra annonsörer eller samarbetspartners. Om du klickar på länkar till dessa produkter eller tjänster kan vi få finansiella annonsintäkter.
Mr green casino logga

Mr Green Casino sätter upplevelsen i centrum

Vårt betyg
4.5/5
Spelutbud
4.5/5
Mjukvara
5/5
Kundtjänst
4.5/5
Erbjudande
5/5
Insättning/Uttag
4.5/5
Besökarnas betyg
(5 omdömen)
20 Free Spins
Till Casinot

+18 | Regler & Villkor gäller
Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se

Betalningsmetoder

Bank transfer neteller paysafe card Skrill Swish Trustly Zimpler

Speltillverkare

Evolution Gaming IGT Mercur Microgaming NetEnt play n go Quickspin Yggdrasil

Snabbfakta

  • Licens
    Sverige
    Sverige
  • Antal spel
    +500
    +500
  • Licenshavare
    Mr Green Limited
    Mr Green Limited
  • Omsättningskrav
    30
    30
  • Etablerades
    2007
    2007
  • Hemsida
    mrgreen.com/sv
    mrgreen.com/sv
Kort om

Mr Green har gäckat sina beundrare i nästan 15 år nu och det ser ut att bli fler än så. Mr Green är och har varit banbrytande på många sätt men har alltid varit trogen sin publik. Det här är casino som alltid strävar efter rättvisst spel, nyaste spelen, säkraste betalningsmetoderna. En vet vad man får när ett besök är inplanerat.

Något vi verkligen gillar

  • Supersnabb och enkel registrering med BankID.
  • Mängder av slots och andra casinospel och även en bra odds-sektion.

Detta skulle lyfta dem

  • En förenkling av processen att nå kundtjänst. Det går snabbt, men är lite opersonligt och krångligt.

Mr Green Casino i praktiken

Hur är det egentligen att spela hos Mr Green? Vi sätter in en peng att spela med och testar dem på riktigt. Med bonusar och allt.

Detta använde vi i vårt test

  • Vår insättning: 200kr
  • Vi spelade: Vegas Adventure
  • Speltillverkare: Pragmatic Play
  • Tid att nå support: 16 sekunder
  • Datum för orginaltestet*: 29 januari, 2020 kl 18.33
  • Datum när vi besökte dem senast:*: 28 januari 2021 kl 19.00 NYTT!

*Gränssnitt, erbjudanden och spelutbud kan ha ändrats sedan dess.

Registreringen

mr green registrering

Själva registreringsprocessen är kort. Du fyller i ditt personnummer och verifierar dig med ditt BankID. Sedan väljer du dina spelgränser och uppger om du vill ha reklam eller inte. Trots att vi läste texten noggrant var registreringen klar på under 1 minut och det var dags att börja kolla på insättning.

Insättningen

Det finns en hel del olika metoder att välja mellan och med Swish som ett av dem så var valet ganska naturligt. Det går ju snabbt som en oljad blixt att sätta in med den metoden. Minsta möjliga insättning för att få en bonus är 200 kronor och det är också den summan vi valde att spela med. Vi fick då också 100 free spins som vi använde på Asgardian Stones gav oss ytterligare 155 kronor och 20 öre på spelkontot vilket inte är fy skam. Med cirka 555 kronor på spelkontot startade vi ett av Mr Greens exklusiva spel, Vegas Adventure.

2 timmar senare har vi 3 200 kronor på kontot och vi väljer givetvis att plocka ut vår vinst. Med Swish som insättningsmetod så är det Trustly som blir lättast att göra ett uttag med och efter godkännande av uttaget tog det bara cirka 15 minuter innan pengarna satt på kontot. Denna vinst går givetvis till fortsatta speläventyr och test av andra svenska casinon.

Vår samlade upplevelse

Vår spelupplevelse är mycket bra, och då inte bara för att vi hade turen på vår sida och vann. Registrering går snabbt, insättningar är smidiga och framför allt så är det väldigt enkelt att hitta roliga spel att spela på hos Mr Green. Vi passade även på att testa supporten när vi besökte Mr Green och de får mer än väl godkänt. Svarstid på 16 sekunder är snabbare än många andra spelsajter, och dessutom är de väldigt trevliga att prata med.

Vad har hänt sedan förra besöket?

Vi besöker dem igen – 2021-01-28

När vi besökte Mr Green för vårt första speltest för ett år sedan så var vi imponerade över hur snabbt vi kom i kontakt med supporten. Idag var de nästan lika snabba och vi fick svar på under 40 sekunder. Det är dock fortfarande en lite onödig procedur för att få igång livechatten, och i början är det en chatt-robot som dyker upp och det är faktiskt lite opersonligt.

Men i övrigt då? Har det hänt något som är värt att ta upp hos Mr Green Casino? Jadå, det har det och här berättar vi mer om vad vi upplevde när vi besökte dem på nytt:

Spelutbudet har utökats och det främst genom att plocka in bland annat Novomatics alla spel i spelbiblioteket.

Designen är densamma men det är positivt då Mr Green alltid haft en bra och lättnavigerad sida. Snygg är den också!

Bonusen har ändrats och det kan du läsa mer om längre ner i vår Mr Green recension där vi har uppdaterad information.

De säger själva att Mr Green är platsen att besöka när man är ute efter en upplevelse, och det får vi nog instämma i. Detta casino 2021 känns bra och stabilt, och vi ser fram emot att följa dem genom ännu ett casinoår!

Spelutbud

Användarvänlighet och bra design är något som genomsyrar Mr Green Casino. Med bra toppmenyer kan vi sortera spelen på sidan och det finns också en sökfunktion. Det vi saknar är möjligheten att välja ut vissa typer av spel – som slots med MEGAWAYS eller blackjackbord med minsta möjliga insats.

Med fler än 1 600 olika spelmöjligheter så är det lätt att gå lite vilse och man missar lätt ett guld korn eller två när man letar igenom listan med spelmaskiner. Det går att förfina sina sökningar något genom att kolla in spelarnas favoritspel, eller Mr Green exklusiva spel som innehåller casinospel du inte hittar någon annanstans.

mr green exklusiva spel
Sektion med exklusiva spel hos Mr Green

Genomgående är det slots av hög kvalitet från en stor mängd speltillverkare, bra spelbord av olika slag med både digitala och live varianter samt en sida med odds där du kan spela på olika sporthändelser.

Det finns också appar du kan ladda hem för att få en mer anpassad spelupplevelse i mobilen. Den är helt OK med vårt testteam poängterar att sajten fungerar helt lysande även direkt i webbläsaren.

Slots

Precis som på många andra svenska casinon så är det slots som är i fokus. Det finns massor av dem och de ligger alla i lite olika kategorier.

Jackpottarna som består av både de stora progressiva och Red Tigers dagliga ligger i en egen sektion på sidan så de är extremt lätta att hitta. Samma sak med de exklusiva spelen som innehåller Findning Mr Green och Vegas Adventures bland annat.

Utbudet är enormt och att gå igenom dem alla skulle ta mycket lång tid. Istället väljer vi att ge dem en tumme upp och en guldstjärna för bredden och variationen, och en tumme ner för att de saknar bra filterfunktioner.

Interaktiva spel

Här har de samlat ett gäng slots där du kan välja olika funktioner. Vår egen favorit är Alien K.O där man med hjälp av de tända gröna lamporna kan knuffa bort symboler på spelplanen så att det blir en vinnande rad.

Interaktiva spel

Här finns ett flertal såna här spel med valmöjligheter i och vi kan rekommendera alla att kolla in dem. De går att spela både som demo och med riktiga pengar.

Bordsspel

Blackjack, roulette, baccarat och andra klassiska casinospel hittar du under toppmenyn ”Table Games”. Här har de inte brytt sig om att försöka sortera spelen, och i ärlighetens namn så behövs det inte med tanke på att de faktiskt inte är så många. Extra kul att hitta Casino War från Shuffle Master (en del av SG Digital), ett av våra favoritspel som vi inte sett på länge.

Bordsspel

Spelet går ut på att med ett enda kort slå dealerns kort. Blir det lika kan man kriga, och det är då det finns chans på högre vinster. Testa gärna, det är väldigt underhållande.

Livecasino

Här får vi underhållningen levererad av Evolution Gaming, Authentic Gaming och Pragmatic Play Live. Det är en ganska stor lobby som innehåller många spännande livebord. Roulette på svenska, extra snabb blackjack eller trekorts poker med live dealer är bara några av de saker vi får här.

Spelupplevelsen blir alltid bra med Evolution, och de andra två levererar också utöver våra förväntningar. Här får du livespel av bra kvalitet helt enkelt. 

Sport

Vi nämnde att Mr Green är en komplett spelportal och att de har en sportsbook också. Här kan du satsa pengar på massor av olika sportevenemang som tennis, golf, fotboll, hockey, snooker och mycket mer.

casino.se teamet Vårt betyg: 4.5/5
Kommentar: Bra menyer och gott om casinospel av olika slag

Speltillverkarna

Bland de som levererar spel till Mr Green casino ser vi bland annat det välkända svenska företaget NetEnt, brittiska Microgaming och även andra giganter som Betsoft och Play´n GO.

Lite kul är det också att se nya förmågor som STHLM Gaming och Nolimit City bland spelleverantörerna.

Vi presenterar alla de speltillverkare vi hittat hos Mr Green

  • Playtech, Microgaming, NetEnt, Evolution Gaming, Betsoft, Nyx Interactive, Play’n GO, IGT (WagerWorks), WMS, NextGen Gaming, Blueprint Gaming, Genesis Gaming, Leander Games, Quickspin, Yggdrasil Gaming, Merkur Gaming, Playson, Thunderkick, Elk Studios, Inspired, Nolimit City, Red Tiger Gaming, Side City Studios, Fuga Gaming, Sthlm Gaming, 4ThePlayer, High5Games, Push Gaming, Lightning Box, 2 By 2 Gaming, Just For The Win, Pragmatic Play, Big Time Gaming, Barcrest Games, Authentic Gaming, Novomatic, Green Jade

casino.se teamet Vårt betyg: 5/5
Kommentar: många speltillverkare ger oss hög variation bland spelen

Kontakta support

Du kan få support på svenska och det via en live chatt eller genom att du lämnar dem ett meddelande.

Det går även bra att ringa dem under en viss tid på dygnet. Övrig kundtjänst, via chatt och mail är öppet dygnet runt, alla dagar i veckan.

  • Öppettider: Dygnet runt
  • Livechatt: Ja
  • E-post: Via meddelandefunktion
  • Telefon: +46 (0)10 5517 253 (mellan 11:00-20:00)
  • FAQ: Ja

Hälpsidan har frågor och svar uppdelade i olika huvudområden. Hjälpsamt och tydligt, vilket vi uppskattar men det blir många klick fram och tillbaka för den som vill läsa igenom FAQ-sektionen. Kanske hade det varit bättre om alla svar på frågorna låg under samma huvudsida?

Mr green hjälpsida
FAQ sektionen hos casinot är uppdelat i ett antal centrala områden

casino.se teamet Vårt betyg: 4.5 /5
Kommentar: Grym support som har koll på läget

Casinobonus

Nu när vi har restriktioner som styr hur bonusar får se ut så gäller det att vara innovativ. Det tycker vi att Mr Green bonus är, båda två till och med.

Det går att välja att ta emot en oddsbonus eller en casinobonus och de ser lite olika ut:

BonusalternativMinsta insättningOmsättningskravÖvriga villkor
Oddsbonus: 100 kr free bet200 kr1 x Spela för 200 kronor på odds på 1.80 eller högre
Casinobonus: 20 free spins200 kr1 xSnurren gäller på Book of dead

Villkoren för oddsbonusen är rätt bra, och det enda som egentligen krävs är att du spelar för 200 kronor på odds på 1.80 eller högre. Din free bet kan du sedan använda på ett valfritt spel och vinner du så är vinsten din direkt.

Casinobonusens villkor är även de väldigt bra. Det du vinner på dina free spins är riktiga pengar direkt. Spelet du får dina snurr på är det superpopulära Book of Dead och värdet på snurren är 5 kr per omgång.

+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr | Omsätt första insättning 1 gång för ett erhålla Gratissnurr / Ev. vinster från Gratissnurr är omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltig i 60 dagar.

casino.se teamet Vårt betyg: 5/5
Kommentar: två väl genomtänkta bonusar att välja mellan

Insättningar och uttag

Något som Mr Green börjar bli rätt ensamma om, och som faktiskt drar ned betyget en aning, är att de tar en avgift för uttag. Nya casinon har skippat det här, och det finns inget som säger att Mr Green måste ta en avgift.

  • Uttag upp till 1 000 kronor har en avgift på 10 kronor.
  • Uttag över 1 000 kronor har en avgift på 1.5%.
  • Maxbelopp för avgiften är 100kr.
InsättningsmetoderUttagsmetoder
SwishTrustly
TrustlyVISA
VISAMastercard
MastercardSkrill
SkrillNeteller
NetellerZimpler
Zimpler

Tid för uttag

BetalningsmetodUttagstid
Kortuttag5 minuter – 5 dygn
Trustly, ZimplerDirekt
Banköverföring2 – 7 dygn

I de allra flesta fall är det expressutbetalningar från Mr Green när du begär ett uttag. Men det kan bli lite försening. De skriver själva så här:

”Vänligen notera att Expressuttag är tillgängligt för kunder som verifierar sig med BankID och finns för alla banker vi kan genomföra uttag till förutom Nordea. 
Det är värt att notera att även bland de uttag som vi kan genomföra inom 5 minuter kan vissa uttag komma att bli föremål för intern granskning hos Mr Green innan transaktionen kan genomföras och därför försenas något. Vi gör vårt bästa för att hålla sådana granskningar till ett minimum för att inte påverka din helhetsupplevelse hos Mr Green.”

casino.se teamet Vårt betyg: 4.5/5
Kommentar: enkelt och snabbt utan krångel

Vanliga frågor

Mr Green strävar efter att erbjuda ansvarsfullt spelande. Green gaming är ett verktyg som låter dig som spelare få information om ditt spelande. Det ger dig en trygg spelmiljö och du kan sätta gränser för ditt spelande.


Hos Mr Green kan du med Reel Thrill spela mot andra, i realtid, via spelautomater. Det är en turnering, som du kan vinna i.


Mr Green själva rekommenderar spelare att spela via Mozilla Firefox eller Google Chrome när du spelar från en dator. När du spelar från din mobila enhet rekommenderar detta casino att du använder din inbyggda webbläsare för bästa användarupplevelse.


Relaterad läsning

Cerberus inferno slot

Beat the Beast: Cerberus Inferno

Thunderkick
Monkeys Gold

Monkey´s Gold

No Limit City
Warrior Graveyard slot

Warrior Graveyard

No Limit City

Recensioner (5)

3 / 5

Baserat på 5 omdömen

1 5 star reviews

1 4 star reviews

1 3 star reviews

2 2 star reviews

0 1 star reviews

5 Recensioner

  1. 14.05.2019 Bea

    Jag har spelat och spelat men aldrig vunnit här. Jag har ju vunnit på andra casinon men varje gång jag spelar här så vinner jag aldrig något Är det något lurt? Jag tror inte jag skall spela mer. Jag vill ju vinna. Det är väl därför man spelar. Skitsamma.

  2. 06.07.2019 Tomma

    BÄSTA CASINOT. Vann precis 10laxar!

  3. 03.08.2019 matts

    så dåligt att man måste omsätta bonusen så mycket. TA ALDRIG BONUS

  4. 03.07.2020 Kiljan Mattson

    En klar faviss. det finns många nya casinon hela tiden men en del är bara dåliga här vet man att man kan lite på supporten!

  5. 21.04.2021 Edith

    Jag har sett massa reklam för det här casinot men är tydligen sist på bollen… Lol
    Ja men det var vad jag hade förväntat mig. Lätt att navigera, bra utbud mm,

Lämna ett omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg
Choose star rating out of 5 stars