Innehåller betald marknadsföring
Den här artikeln / inlägget innehåller referenser till produkter eller tjänster från en eller flera av våra annonsörer eller samarbetspartners. Om du klickar på länkar till dessa produkter eller tjänster kan vi få finansiella annonsintäkter.
Maria-casino logo

Är Maria Casino så omtyckta som de påstår?

Vårt betyg
3.5/5
Spelutbud
3.5/5
Mjukvara
4/5
Kundtjänst
3.5/5
Erbjudande
4/5
Insättning/Uttag
4/5
Besökarnas betyg
(2 omdömen)
100 cash spins
Till Casinot

+18 | Regler & Villkor gäller

Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se

Betalningsmetoder

Mastercard neteller paysafe card Swish Trustly Visa

Speltillverkare

Evolution Gaming Microgaming NetEnt Novomatic play n go Quickspin

Snabbfakta

  • Licens
    Sverige
    Sverige
  • Antal spel
    +700
    +700
  • Licenshavare
    Spooniker Ltd
    Spooniker Ltd
  • Omsättningskrav
  • Etablerades
    2004
    2004
  • Hemsida
    mariacasino.se/
    mariacasino.se/
Kort om

Maria Casino bjuder in varje spelare till ett av Sveriges mest omtyckta casinon enligt dem själva och det är något vi kan hålla med om. Förutom att ha ett brett spelutbud, olika typer av spel såsom bingo och poker är sajten lättnavigerad. Maria erbjuder ett snabbt och säkert casino där lagom är en ledstjärna och det är något väldigt positivt.

Något vi verkligen gillar

  • Snygg design och schysst bonus där man kan välja en som passar.
  • Att se feedback från riktiga spelare höjer trovärdigheten och tilliten.

Detta skulle lyfta dem

  • Ta bort den feta bannern som täcker halva skärmen när man är längst upp på sidan.

Maria Casino i praktiken

Hur vet vi att ett casino är värt att spela hos? Genom att spela hos dem själva. 

Detta använde vi i vårt test

  • Vår insättning: 200kr
  • Vi spelade: Mermaid´s Diamond
  • Speltillverkare: Play´n GO
  • Datum för orginaltestet*: 27 januari, 2020 kl 18.33
  • Datum när vi besökte dem senast:*: 18 januari 2021 kl 21.30 NYTT!
  • *Gränssnitt, erbjudanden och spelutbud kan ha ändrats sedan dess.

Registreringen

maria casino test

Har du kollat på rodel på TV? Det går riktigt snabbt! Nästan lika snabbt går det att registrera sig hos Maria Casino. Med några enkla klick, så har du skapat dig ett konto och kan sedan sätta in pengar att spela med. Sen är det bara att köra igång med slots, bingo, poker eller det du gillar bäst. Hos Detta casino online får du det mesta av det bästa.

Maria insättning

Insättningen

Om registreringen var enkel att göra så är insättningen en barnlek. Vi använde oss av Swish för att göra vår insättning, och vi valde att sätta in 200 kronor. Pengarna är på kontot inom loppet av några mikrosekunder och vi väljer att klicka oss in i deras Supercasino – alltså där de har sina slots med hög återbetalning.

maria casino insättning

Spelet vi valde var Mermaid´s Diamond som är en härlig spelautomat från Play´n GO. 720 vinstlinjer, och vinst åt båda håll. Omsättningskravet hos Maria Casino varierar beroende på vilken bonus du väljer. Vi valde den utan omsättningskrav för att kunna ta ut vinster så snabbt som möjligt. Då måste man satsa sin insättning 1 gång, vilket vi också gjorde och efter cirka en timme hade vi möjligheten att plocka ut 400 kronor från spelkontot.

Vår samlade upplevelse

Både registrering, insättning och uttag går snabbt. Att man sedan också får en ruskigt snygg sida at spela, med ett fantastiskt utbud av spel, är ju bara grädde på moset. Vi ger en stor tumme upp och kan rekommendera Maria Casino för alla som vill ha ett snabbt casino med bra valmöjligheter – både vad det gäller bonusar och spel.

Vad har hänt sedan förra besöket?

Vi besöker dem igen – 2021-01-18

Det har hänt en del på Maria Casino sedan vårt senaste besök, även om det mesta är rent kosmetiskt. Startsidan är lite renare och lite mer ”straight forward” än när vi spelade hos Maria Casino vid vårt speltest. Det är bra! Men är det viktigt? Kanske inte. Det som spelar roll är ju faktiskt innehållet och det är det vi fokuserar på när vi gör ett återbesök och uppdaterar vår Maria Casino recension.

Utbudet har ökat och då är det framför allt i casinodelen vi märker skillnaden. Nu finns här över 1 000 spel och det är inte bara nya slots utan också att de valt att bredda innehållet en del med både fler spel från befintliga speltillverkare och även tagit in någon ny. Kul tycker vi! Det gör att man blir mer nyfiken, och det känns spännande att kolla igenom deras lista med spel online.

Designen är grymt bra och det har den nästan alltid varit på Maria Casino. Bra filter som gör det enkelt att välja spel, och behagliga färger som gör att det känns skönt att spela både på dagtid och när det är som mörkast. Sidan funkar både som mobilcasino och på datorn. Det enda som stör är att de lagt upp en banner som är lika stor som halva Uppsala längst upp på sajten! Hur tänkte de där?

Helhetsbilden av maria Casino har förbättrats sedan vårt förra besök och vi känner oss trygga med att ge dem ett lite bättre betyg än senast. En nia får de av oss. Håller du med? Eller vill du lägga till något vi missat? Lämna gärna ditt omdöme längst ner på sidan.

Spelutbud

Spelutbudet i casinot är väl varierat och sedan uppdateringen av sajten så är det mycket lättare att hitta nya favoriter.
Med en toppmeny väljer du den typ av spel du är mest intresserad av och det som går att välja mellan är casino, live casino, bingo och poker. Sen finns det en sektion med nyheter och en knapp för hjälp, som vi tittar närmare på längre ner i vår Maria Casino recension.

Startsidan visar upp några av de nyheter som tillkommit på sidan, i skrivande stund är det till exempel World Darts Championship och Gates of Olympus som är två spännande slots med lite högre volatilitet.

I de övriga delarna är det möjligt att sortera med hjälp av ytterligare en menyrad, och det finns även en sökfunktion. En sektion vi vill lysa lite extra på är ”Personalens favoriter” där maria Casino själva har valt innehåll utifrån vad deras personal gillar att spela på.

Där ligger Feline Fury i topp, tillsammans med Elvis och Reactoonz. Tre coola spel!

spel Maria casino
Våra favoriter hos Maria Casino 2021-03-01

Antalet spelautomater ligger på dryga 1 200 och de är fördelade över slots, bordsspel och livecasino. Det finns också både bingorum och pokerrum här hos Maria Casino.

Laddar du hem Maria Casino app så spelar du ännu enklare i mobilen, men vi själva tycker det funkar minst lika bra direkt i webbläsaren. Tänk på att om du spelar med Android så måste du tillåta ”okända källor” på enheten.

Det gör du i inställningar under ”säkerhet” (eller ”appar” på vissa enheter). iOS app hittar du i App Store och för Android kan du hämta den direkt hos Maria.

Slots

Precis som många andra spelsidor i Sverige så väljer Maria Casino att presentera de senaste tillskotten längst upp i listan av slots. Det är bra för då får man alltid de fräschaste spelen först. Vill man se de som istället är mest populära så är det bara ett knapptryck bort.

Utbudet av slots är massivt, och tack vare smarta menyer så kan man sortera och välja spel enkelt. Vi gillar speciellt att man kan få fram samtliga spel med Megaways-funktion, eller alla jackpot slots genom att klicka i menyn.

Vi fick många timmars nöje bland alla slots och hittade både gamla favoriter och nya spel som vi gärna testar igen.

Bordsspel

Maria Casino har valt att blanda ihop alla bordsspel i en och samma meny vilket kanske inte är helt genomtänkt. Vi hade gärna sett en uppdelning så att man i alla fall kunde sortera ut de spel som inte har en live dealer. Nu får man göra det mer manuellt.

Det är också då man ser att utbudet av bordsspel är ganska smalt, om man bortser från liveborden. Blackjack, Stud Poker, roulette och nån enstaka videopoker är det som finns.

Livecasino

I livecasinot går det att sortera på enbart blackjack, enbart roulette eller välja att se alla samtidigt. Det finns live roulette, live blackjack och även baccarat tillsammans med andra spelmöjligheter.

Det är både NetEnt Live och Evolution Gaming som presenterar spelen. Vid en första anblick ser det ut som utbudet är smalt. Men det är olika lobbyer, klickar man på dem öppnas de upp och man får tillgång till mängder av bord.

I blackjack lobbyn från NetEnt hittade vi ett par bord vi testade och mycket beröm går till de som sköter om spelen. Bra känsla, och högt underhållningsvärde helt enkelt.

Maria bingo

Maria Bingo är en suverän avdelning på Maria Casino, som verkligen är värd sin egen presentation. Här finns sex olika bingorum att välja mellan:

  • Flair
  • Thrill
  • Dare
  • Bliss
  • Rush
  • Delight

Du ser lätt vilket spel som är aktuellt just nu. Det finns en tydlig klocka vid vart och ett av rummen. Klockan visar om hur lång tid en ny omgång sätter igång. Generellt behöver du inte vänta mer än ett par minuter.

Thrill, Bliss och Flair är alla rum med 75-bollars variant bingo. Hålla ett öga på det spel som är på gång. Eventuellt inkluderar det också en progressiv jackpott som kan ge dig lite mer att vinna. Med lite tur hittar du en jackpott på över en miljon kronor.

Dare, Rush och Delight är bingorummen som har 90-bollars bingo. Vid varje givet tillfälle på MariaBingo ser du hur många spelare som befinner sig i rummet. Du ser också vad minsta priset är för att delta. En omgång kan kosta så lite som 50 öre.

Ibland arrangeras också turneringar inom bingo. I så fall kan det handla om att samla poäng genom att vinna på utvalda bingospel. Prispotten kan ligga på 2 250 kronor och delas mellan de tre bästa spelarna. Det här priset är naturligtvis förutom de vanliga vinsterna du får i själva bingospelet.

Ett annat sätt att öka dina vinster när du spelar bingo är att spela de minispel som erbjuds.

Pokerlobby

Det går också att spela poker på maria Casino. Välj pokerlobbyn, där du också kan läsa mer om deras egen HexaPro jackpottpoker, där du har chans att vinna upp till 1 000 x din buy-in!

live maria casino
Bild från Maria Casino HexaPro Poker Tutorial video som du hittar på deras sida under ”poker”

Det är alltså inte en pokerklient så som vi är vana vid att se den, på gott och ont. Fördelen är att du alltid spelar mot två andra spelare och det är extremt enkelt att komma igång.

Nackdelen är att det kan bli lite tråkigt i längden om man inte får mer variation.

casino.se teamet Vårt betyg: 3.5/5
Kommentar: Tack vare ett brett utbud med hög variation, men navigationen är det lite si och så med.

Speltillverkare

När det gäller en lista på speltillverkare hos Maria casino så är det lite svårare. Det finns ingen sådan, och vi får själva rota runt bland spelen för att avgöra vilka som faktiskt finns med. De vi har hittat är:

  • Microgaming
  • NetEnt
  • Evolution Gaming
  • GTS
  • Jadestone
  • Blueprint Gaming
  • Quickspin
  • Relax Gaming
  • Nyx Interactive
  • Play’n GO
  • IGT (WagerWorks)

Det finns fler speltillverkare det vet vi, men eftersom det inte går att söka på deras namn, och det inte heller finns en lista på sajten så nöjer vi oss med att presentera de vi fann.

Har du hittat fler? Berätta gärna i en kommentar nedan, eller skriv en recension av hur du upplever sajten.

casino.se teamet Vårt betyg: 4/5
Kommentar: Då de har många bra tillverkare på sajten

Kontakta kundtjänsten

När vi letar efter hjälp hos Maria Casino så blir vi förflyttade till en helt ny sida. Det är deras hjälpcenter som innehåller allt man kan tänkas behöva. Svar på vanliga frågor, kontaktinformation och instruktioner. Vill man få mer personlig hjälp så finns möjlighet att mejla eller chatta.

  • Öppettider: 08:00 – 00:00
  • Livechatt: Ja
  • E-post: info-se@mariasupport.com
  • FAQ: Ja
  • Språk: Svenska/Engelska

Det är aningens omständligt att hitta chatten om man inte är inloggad. Klickar man fram hjälpcenter, och sedan skriver kontakt i sökrutan följt av enter så kommer man till kontaktsidan. Onödigt bökigt tycker vi.

casino.se teamet Vårt betyg: 3.5/5
Kommentar: Bra supportsida men lite svårt att hitta chatten

Casinobonus – Välj en av tre olika

Maria Casino bonus är bra, och det beror framför allt på att det finns tre olika att välja mellan. Vi berättar om dem alla:

  • 100 cashspins på Disco Diamonds
  • 100 kronor extra på spelkontot
  • 8 pokerbiljetter i HexaPro

Alla bonusar har villkor kopplade till sig och det som är gemensamt är att minsta insättning för att få en bonus är 100 kronor. Värdet på bonusen är 100 kronor, och det beror på de tillfälliga coronarestriktionerna.

Bonusvillkor

BonustypKrav på omsättningTid för omsättning
CashspinsInga omsättningskravMåste användas inom 60 dagar
100kr extra 1x bonusbeloppetAnvändes inom 60 dagar
Pokerbiljetter *Inga omsättningskravMåste användas inom 60 dagar
* Pokerklienten använder Euro, valutakursen kan variera

casino.se teamet Vårt betyg: 4/5
Kommentar: Kul med valmöjlighter

Insättning & Uttag

InsättningsmetoderUttagsmetoder
MasterCardTrustly
SwishVISA
TrustlyMastercard
BanktransferSkrill
SkrillNeteller
NetellerBanköverföring
Paysafecard
Visa
Apple Pay

Tid för uttag

BetalningsmetodUttagstid
Visa/Mastercard1 – 3 arbetsdagar
Trustly1-24 timmar
Skrill/Netller12 h
Banköverföring1-3 arbetsdagar

casino.se teamet Vårt betyg: 4/5
Kommentar: Många alternativ för betalningar

Vanliga Frågor

Det är små slots och andra snabbspe som du kan roa dig med medan du väntar på att bingobollarna ska börja rulla. Det är riktiga spel som går att spela på med riktiga pengar, de är bara lite mindre i formatet.


a, det är det! Men av säkerhetsskäl har de valt att ändra på namn och ålder samt använt en bild som inte är på den som uttalat sig. Kommentarerna är dock 100% sanning.


Då spelas omgången klart utan dig. Har du fått en vinst så kommer den att läggas till ditt spelkonto utan att du behöver göra något alls. Du kan också gå in och se din spelarhistorik där det står tydligt vad som hände medan du var utloggad.


Relaterad läsning

Cerberus inferno slot

Beat the Beast: Cerberus Inferno

Thunderkick
Monkeys Gold

Monkey´s Gold

No Limit City
Warrior Graveyard slot

Warrior Graveyard

No Limit City

Recensioner (2)

3.5 / 5

Baserat på 2 omdömen

1 5 star reviews

1 4 star reviews

0 3 star reviews

0 2 star reviews

0 1 star reviews

2 Recensioner

  1. 21.04.2019 Mathilda

    Jag har varit medlem länge och aldrig haft problem. Nu betalar de ut vinsterna snabbare.

    Tycker dom kunde vara lite trevligare i livechatten dock….

    • 29.07.2020 naomi

      De på chatten verkar stressade oftast, mer än att de är otrevliga

      • 29.07.2020 klara

        Min erfaranhet oxå

  2. 29.04.2019 Marina M

    Spelat på Maria rätt länge och tog den nya bonusen efter nya lagen. Maria har ju liksom alltid funnits långt innan alla nya casinon poppat upp och känns stabilt. Aldrig haft strul med någonting: spel, insättning, utbetalming eller support.

Lämna ett omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg
Choose star rating out of 5 stars