Innehåller betald marknadsföring
Den här artikeln / inlägget innehåller referenser till produkter eller tjänster från en eller flera av våra annonsörer eller samarbetspartners. Om du klickar på länkar till dessa produkter eller tjänster kan vi få finansiella annonsintäkter.
GOGo_180X180

Stort spel- och supporttest av GoGo Casino

Vårt betyg
4/5
Spelutbud
3.5/5
Mjukvara
4.5/5
Kundtjänst
3.5/5
Insättning/Uttag
4.5/5
Besökarnas betyg
(22 omdömen)
Dygnet runt support
Till Casinot

+18 | Regler & Villkor gäller
Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se

Betalningsmetoder

Swish Trustly

Speltillverkare

BluePrint Gaming BTG Elk Studios Evolution Gaming iSoftBet Just for the win Microgaming NetEnt Novomatic play n go Pragmatic Play Push Gaming Quickspin Rabcat Red Tiger Relax Gaming Thunderkick Yggdrasil

Snabbfakta

  • Licens
    Sverige
    Sverige
  • Antal spel
    +500
    +500
  • Licenshavare
    LeoVegas Gaming plc
    LeoVegas Gaming plc
  • Minsta insättning
    100kr
    100kr
  • Etablerades
    2019
    2019
  • Hemsida
    gogocasino.com/sv-se
    gogocasino.com/sv-se
Kort om

Håller systercasinot till LeoVegas måttet? Vi har kollat in sajten och i vår GoGo casino recension kan du läsa mer om vad vi gillar med sidan och också vad vi tycker är mindre bra. Vi går på djupet både med insättning och kundtjänst.

Något vi verkligen gillar

  • Snabba utbetalningar av vinster.
  • Ett äkta Pay´n play casino där allt går snabbt.

Detta skulle lyfta dem

  • Supportsidan är lite rörig, gör om den så man hittar enklare
  • Sänk insättningsgränsen till 100 kronor. 200 kr är för högt på ett modernt casino som fokuserar på slots.

Vi testade att bli ny spelare hos GoGo

GoGo Casino är ett av Sveriges snabbaste casinon, i alla fall om man ska tro dem själva. Vi tar dem inte på orden utan väljer att testa själva, med riktiga pengar. Vi gör en registrering, sätter in pengar och spelar. Häng med så får du reda på hur det är i verkligheten.

Detta använde vi i vårt test

  • Vår insättning: 200kr
  • Vi spelade: Mega Fortune
  • Speltillverkare: NetEnt
  • Tid att nå support: 20 sekunder
  • Datum för genomför första test: 6 februari 2020 kl 10.30
  • Datum när vi besökte dem senast:*: 28 februari 2021 kl 10.00 NYTT!


*Gränssnitt, erbjudanden och spelutbud kan ha ändrats sedan dess

Registreringen

Håll i hatten för här går det undan! Att registrera sig hos GoGo går snabbare än att dra av sig strumporna och innan du vet ordet av så är det dags att göra en insättning på kontot. Denna expressregistrering är en av de saker som gör att många av våra läsare väljer just GoGo Casino. Du är klar med registreringen på bara några sekunder faktiskt.

gogo casino registrering

Insättningen

Här kan du sätta in med antingen Swish eller Trustly. Båda går snabbt att använda och är trygga och säkra. Vi valde Swish och satte in totalt 200 kronor och pengarna var på kontot omedelbart. Ingen väntetid, inget krångel.

gogo casino insättning

Då vi spelar utan bonus väljer vi en av världens mest populära jackpottar: Mega Fortune, och provar vår lycka. Målet är att spela igenom vår insättning en gång, eller att vinna ordentligt. Vi vann inte den stora jackpotten denna gång tyvärr, dock en mindre summa. Vinster på 5 minuter utlovas vilket verkar vara nästan sant här. I vårt fall tog det faktiskt 7 minuter innan vinsten var på kontot.

Vår samlade upplevelse

GoGo är ett snabbt casino på riktigt. Registrering är löjligt snabb och samma sak gäller insättningen. De har inte heller snålat med vare sig utbud eller utseendet på sidan för här har du gott om spel och en snygg design. Spelen är bra sorterade och när du sedan vill göra ett uttag så går det på 5 minuter rakt in på banken. Vill du spela snabbt, tryggt och säkert så är GoGo en spelsajt för dig.

Vad har hänt sedan förra besöket?

Vi besöker dem igen – 2021-02-28

Det första vi lägger märke till är att det nu inte går att surfa runt på sidan som det gjorde förr. Man ser egentligen inte alls hur sidan ser ut innan man loggat in. Det är synd för det kan skrämma bort spelare som tror att sidan är i stort sett tom.
Fördelen är att man kan göra en snabb inloggning utan insättning om man bara vill undersöka hur spelen ser ut, och då kan man också välja att spela demoversioner av dem.
De har inte någon bonus, men det har de heller aldrig haft och när vi pratar med supporten så är det heller inget de tänker dela ut.

GoGo ska handla om snabba spel, snabba insättningar och snabba uttag och så är det också. Alla insättningar går direkt och alla uttag på runt 5 minuter vilket är extremt snabbt.

Vid vårt förra besök hade vi lite påpekanden på supporten och dessvärre ser det inte ut som de tagit till sig vår kritik här.

Det är fortfarande svårt att hitta till FAQ (man måste allra längst ner på sajten och där hitta en minimal länk till hjälpsidan).

Chatten däremot är busenkel att hitta. Den är för övrig alltid öppen så det väger upp det negativa med hjälpsidan.

I övrigt är vi nöjda med det vi ser och framför allt så gillar vi den användarvänlighet som GoGo har.

Speciellt för dig som spelar casino på mobilen. Swajpa och spela – det blir knappast enklare än så!

Spelutbud

Även om utbudet är stort, och även om det finns gott om storspel uppblandat med nya och intressanta slots så finns det en sak som lägger ett lock på hela sidan. Du måste logga in för att spela.

Det är i och för sig en ganska enkel manöver, det är bara att swajpa och logga in – men ibland vill man spela demospel utan login.

Menyerna, när man väl är inloggad, är helt OK och det går att söka fram sina favoriter på ett bra sätt och en sak vi verkligen gillar är att GoGo Casino har lagt manken till att vara ett bra mobilcasino.

Men det är klart, som systercasino till LeoVegas hade vi nog inte förväntat oss något annat.

Här är det fullt fokus på casinospel, och sidan består till största delen av slots men bjuder också på ett finns livecasino med NetEnt Live och Evolution Gaming som leverantörer vilket borgar för en spelupplevelse på toppnivå!

Menyerna, när man väl är inloggad, är helt OK och det går att söka fram sina favoriter på ett bra sätt och en sak vi verkligen gillar är att GoGo Casino har lagt manken till att vara ett bra mobilcasino.

Men det är klart, som systercasino till LeoVegas hade vi nog inte förväntat oss något annat.

Slots

Som vi nämnde ovan så är det slots som är GoGo Casinos stora dragplåster och här finns det en stor mängd spelautomater.

Storspelen Starburst och Book of Dead samsa med nya slots och spännande titlar som ligger och väntar på att bli testade. Det finns också massor av olika teman och även en hel del jackpottar för den som vill ha chans att vinna en högvinst.

Några av de mest populära spelen hos GoGo just nu är:

  • Immortal Romance
  • Sakura Fortune
  • Dead or Alive 2
  • Starmania
  • Wild Swarm

Det filter de har skapat för sidan fungera både på datorn och mobilen, och det är uppfriskande att se att det går att skapa bra sökfunktioner.

Bordsspel

Jahopp, vad hände här undrar vi? Ett casino borde ha lite fler digitala bordsspel men GoGo verkar ha skippat dem helt.

Vi har letat en stund men det finns ingen sektion på sidan, och med sökfunktionen igång får vi bara fram deras livespel.

Vi gillar att kunna spela blackjack och roulette i vår egen takt. Vi saknar därför den här typen av spelunderhållning. Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar längst ner, eller skriv en recension om casinot som helhet.

Livecasino

gogo casino live spel
Liveutbudet hos GoGo casino

GoGo Casino har ett mycket bra livecasino och med både Evolution Gaming och NetEnt Live som leverantörer så får vi en skön upplevelse. Särskilt mycket gillar vi att de har delat in de olika livespelen i kategorier och det är en enkel sak att hitta.

Extra stor tumme upp för de svenska spelborden som erbjuds här, de ger sidan är skön karaktär och det är alltid trevligt att kunna spela roulette och samtidigt kunna prata med spelpresentatören på svenska.

Två av de livespel som spelas mest hos GoGo är Lightning Roulette, med multiplikatorfunktion, och Immersive Roulette.

Två spel som är både snabba, spännande och med bra chans på vinst.

casino.se teamet Vårt betyg: 3.5/5
Kommentar: Det går inte att spela utan att logga in

Speltillverkarna

De har med spel från alla de stora speltillverkarna, och även från en hel del mindre. Men vi hade gärna sett att de knöt till sig fler av de mjukvaruleverantörer som skapar mer ovanliga slots som Betsoft och iSoftBet till exempel. Vi listar de tillverkare vi hittar på sajten:

  • Push Gaming
  • Pragmatic Play
  • Play’n GO
  • NetEnt
  • Williams
  • Barcrest Games
  • Yggdrasil Gaming
  • Evolution Gaming
  • Blueprint Gaming
  • Quickspin
  • Elk Studios
  • Novomatic
  • Authentic Gaming
  • Iron Dog Studios
  • Relax Gaming
  • iSoftBet
  • Big Time Gaming
  • Microgaming
  • Lightning Box
  • Side City Studios
  • Booongo Gaming
  • Just For The Win
  • Skillzzgaming
  • Betdigital
  • Rabcat
  • NextGen Gaming

casino.se teamet Vårt betyg: 4.5/5
Kommentar: Alla de största tillverkarna finns med

Vi går på djupet med kundtjänsten

Vi har valt att testa GoGo support lite mer på djupet, och vi berättar om vår upplevelse nedan. Supporten är öppen dygnet runt, och de är alltid mycket snabba på att svara vilket de ska ha en eloge för. Däremot kanske de bör utbilda sin personal så att vi inte får motsägelsefulla svar.

Erbjuder följande support:

  • Live Chat

Svarstiden

Vid varje tillfälle fick vi olika personer på livechatten. Vi blev uppkopplade strax över minuten alla gånger.

Svarstiden - GoGO cASINO

Kompetensen

Alla agenter vi pratade med hade okej kunskaper inom alla områden.

Vid ett tillfälle fick vi ett förvirrande svar. Agenten menade på att de erbjöd en välkomstbonus, trots att sidan säger motsatsen.

När vi ifrågasatte detta fick vi ett oseriöst svar: Vi får inte får skriva ut bonusen på sidan eftersom det är emot de svenska spelreglerna.

Vi valde då att vänta en dag och ställde samma fråga igen. En ny agent berättade att de inte erbjuder någon bonus och bad om ursäkt för den inkorrekta informationen vi fått tidigare.

gogo casino chatt

Intrycket

Förvirrande sida som gör att det är svårt att hitta supporten.

De har ett hjälpcenter där svar till generell information finns att hitta. För att nå själva livechatten måste du leta dig fram.

Vid tillfället där en agent på livechatten gav oss inkorrekt information var hen kort i svaren och inte riktigt samarbetsvillig. I slutändan fick vi dock professionella svar på frågan om bonusen.

casino.se teamet Vårt betyg: 3.5/10
Kommentar: Snabba svar i chatten men lite rörig hjälpavdelning

Casinobonus

Vi kan inte sätta betyg på en bonus som inte finns, och vi sätter heller inga betyg som grundar sig i avsaknaden av just en bonus.

Istället gör vi bara ett konstaterande att de valt att inte erbjuda någon. Finns det några fördelar med att inte har en bonus? Ja, absolut. Man slipper tänka på omsättning, och det går att spela på samtliga spel på sajten.

Istället för en bonus har GoGo valt att skapa en väldigt enkel registrering, och fokus på snabb hantering av pengar och här ligger de i framkant. Swajpa på skärmen, och sedan är du igång!

casino.se teamet Vårt betyg: – /10
Kommentar: Ingen bonus erbjuds

Insättning & uttag

Pay´n Play casino är populärt och GoGo har sett till att det verkligen blir så. Du kan använda dig av två metoder här och de funkar både för insättningar och uttag. Det är enkelt att göra en insättning, swajpa och välj summa och sedan metod. Följ instruktionerna och du har pengarna på spelkontot med en gång.

InsättningsmetoderUttagsmetoder
Swish – 200 kr – 5 000 krSwish – 200 kr – 5 000 kr
Trustly – 200 kr – 100 000 krTrustly – 200 – 100 000 kr
OBS! Medan de tillfälliga restriktionerna är aktiva får du sätta in 5 000 kr per vecka som mest. Detta oavsett vilken metod du väljer.

Tid för uttag

UttagsmetodTid för uttag
SwishDirekt
TrustlyDirekt

För att ett uttag ska kunna godkännas måste de veta vem du är och det kan hända att de begär en mer grundlig verifiering.

De skriver själva på sin sida:

Du informeras härmed om att LeoVegas kommer att verifiera din identitet via en tillförlitlig elektronisk källa eller liknande och att LeoVegas förbehåller sig rätten att när som helst begära ytterligare dokumentation i syfte att verifiera din identitet, de uppgifter du skickade in under registreringen eller i övrigt för att LeoVegas ska kunna uppfylla sina förpliktelser enligt lag. Du kan exempelvis bli ombedd att förse LeoVegas med ytterligare uppgifter och/eller dokument under insättning eller uttag (eller båda) eller övrigt när så krävs för att uppfylla LeoVegas rutiner för kundkännedom.”

Att det står LeoVegas och inte GoGo Casino beror på att de syftar till bolaget med licens som heter LeoVegas Gaming plc. Detta företag driver i sin tur både LeoVegas Casino och GoGo Casino.

casino.se teamet Vårt betyg: 4.5/5
Kommentar: Här spelar du med Swish och Trustly

Relaterad läsning

Cerberus inferno slot

Beat the Beast: Cerberus Inferno

Monkeys Gold

Monkey´s Gold

Warrior Graveyard slot

Warrior Graveyard

Recensioner (22)

2.5 / 5

Baserat på 22 omdömen

6 5 star reviews

3 4 star reviews

3 3 star reviews

0 2 star reviews

7 1 star reviews

22 Recensioner

  1. 21.04.2019 Ali Karim

    Jag gillar verkligen sajten.. Hittils har allt funkat för mig. Spelen laddar bra. Rekommenderas!

  2. 18.06.2019 Janne

    Tack GOGO!
    Snabb utbetalning och en magisk vinst på gonzos!
    Fattar dock inte varför jag inte får mer bonusar? jag gillar att spela hårt

  3. 18.06.2019 Anna

    Kul med ett mer lekfullt casino till skillnad från alla andra. Gick snabbt att komma igång och få ut sina pengar.

  4. 21.06.2019 Emira

    Har spelat micke och förlorade massa pengar gjorde en utag på 20000 tusen men jag fick inte den utag aldrig och min konto har blivit låst den är bara en bluf hoppas att ingen annan kan blir blåst som jag

  5. 21.06.2019 Emira

    Rent bluf för att sätta pengar det går bra för att få utag aldrig

    • 06.08.2019 GoGoCasino Support

      Hej!

      Vi beklagar situationen men följande skäl kan ligga till grund för varför dina pengar inte har kunnat betalas ut:

      – Att du har försökt öppna flera konton.
      – Att dina uppgifter inte har kunnat verifieras.
      – Att du har exkluderat ditt ursprungliga konto.
      – Bedrägligt beteende.

      /Team GoGo

  6. 09.05.2019 Ulrica Svensson

    Vann pengar för 9 dagar sedan och har fortfarande inte fått dessa utbetalda. Har varit i kontakt med supporten som säger att det kan ta allt mellan 5 minuter och 3 veckor innan man får sina pengar. Så det där med omedelbara uttag är ren bluff!! Sjukt besviken.

    • 05.08.2019 Lars Fredman

      samma som med mig, varna så många du kan, det gör jag, de ska bort från marknaden

  7. 16.07.2019 Andreas

    Har väntat nu i 8 veckor på mitt uttag och har inte ens blivit kontaktad av dem.

    • 06.08.2019 GoGoCasino Support

      Hej!

      Vi beklagar situationen men följande skäl kan ligga till grund för varför dina pengar inte har kunnat betalas ut:

      – Att du har försökt öppna flera konton.
      – Att dina uppgifter inte har kunnat verifieras.
      – Att du har exkluderat ditt ursprungliga konto.
      – Bedrägligt beteende.

      /Team GoGo

  8. 22.11.2019 Mackan

    Aldrig haft något problem, varken med insättningar eller uttag när jag vunnit stort. Grymma roliga slots också.

  9. 22.11.2019 GonzoErik

    Riiiktigt smidig sajt! Inget tjafs liksom. Bara in å spela supersmidigt. Dunkade in free falls på Gonzo och gjorde profit på 12,5K sek. Fick ut pengarna på några min också 😀 Bra start på denna fredag!

  10. 22.11.2019 Alex

    Verkar som de har väldigt snabba payouts från vad jag hört

  11. 15.05.2019 jonte

    Har väntat 6 veckor på mitt uttag, jävla bluffsida.

    • 18.06.2019 GoGoCasino Support

      Hej!

      Vi beklagar situationen men följande skäl kan ligga till grund för varför era pengar inte har kunnat betalas ut:

      – Att du har försökt öppna flera konton.
      – Att dina uppgifter inte har kunnat verifieras.
      – Att du har exkluderat ditt ursprungliga konto.
      – Bedrägligt beteende.

      /Team GoGo

    • 11.09.2019 JK

      Fick du ut din vinst?

  12. 15.05.2019 Thoma

    Försökte ta ut min vinst men dom vägrade betala ut den eftersom jag hade blockat Leo Vegas…..efter jag chattat ned någon Anja så låste hon mig ute från GoGo Casino…..så jag är blåst på pengarna och kommer inte in på sidan…..HÅLL ER UNDAN!!!!!!!!!!

    • 18.05.2019 Jjkl

      Thoma, hur lång tid tog det innan du fick det beskedet? Hade du angivit någon anledning varför du blockat dig på leovegas? Fick du tillbaka vad du hade satsat?

      • 11.06.2019 Thomas

        Jag har fortfarande inte fått ut vinsten eller fått tillbaka insatsen. Jag tycker inte att jag ska behöva redogöra varför jag blockade Leovegas. Då ska det framgå innan att man inte får ut några pengar. Kurre som skrivit här verkar också råkat ut för samma skit. Jäkla bluff företag. Man kanske kan anmäla via börsen på något vis eftersom Leovegas finns registrerade där.

    • 19.05.2019 Kurre

      Försökte ta ut min vinst på 55 000 kr men dom vägrade betala ut den eftersom jag hade blockat Leo Vegas för över 5 år sedan, sådana jävla bedragare. Akta er.

      • 18.06.2019 GoGoCasino Support

        Hej!

        Vi beklagar situationen men följande skäl kan ligga till grund för varför era pengar inte har kunnat betalas ut:

        – Att du har försökt öppna flera konton.
        – Att dina uppgifter inte har kunnat verifieras.
        – Att du har exkluderat ditt ursprungliga konto.
        – Bedrägligt beteende.

        /Team GoGo

  13. 28.05.2019 Andreas

    Har samma problem. Vann 51800kr och blev utstängd från mitt konto efter att jag försökte ta ut pengarna. Varit flera gånger i kontakt med kundtjänsten men de kan ju inte hjälpa. Vet int om man borde kontakta aftonbladet eller expressen.

  14. 30.05.2019 Andreas

    Har du blockat leovegas?

  15. 03.09.2019 Margaretha Johansson

    Stämmer det att man inte får ut sina pengar om man blockat sig på Leo Vegas, hur kan man då sätta in pengar på sidan.
    Jag blev tillsagd att jag kunde få vänta flera veckor innan jag ens kunde få svar när man skulle få ut sin vinst.
    Detta är ju bedrövligt.
    Försöker får svar på chatten men nu svarar det ens inte där???

    • 06.09.2019 Team GoGo

      Hej!
      Vi beklagar situationen men följande skäl kan ligga till grund för varför dina pengar inte har kunnat betalas ut:
      – Att du har försökt öppna flera konton.
      – Att dina uppgifter inte har kunnat verifieras.
      – Att du har exkluderat ditt ursprungliga konto.
      – Bedrägligt beteende.
      /Team GoGo

    • 07.10.2019 GoGoCasino Support

      Hej!

      Vi beklagar situationen men följande skäl kan ligga till grund för varför dina pengar inte har kunnat betalas ut:

      – Att du har försökt öppna flera konton.
      – Att dina uppgifter inte har kunnat verifieras.
      – Att du har exkluderat ditt ursprungliga konto.
      – Bedrägligt beteende.

      /Team GoGo

  16. 03.09.2019 Kurt

    Hej
    Vad ni än gör spela aldrig på denna sidan , går inte att få ut sina vinster ,
    Min fru vann 80 000 kr Efter att satt in 35 000 kr , då kom dom plötsligt på att hon har spärrat sig på leovegas som är ägare så då spärrar dom hennes konto för uttag .
    Men det går väldigt bra att sätta in pengar ??

    • 02.10.2019 kiril

      hej. jag van oks. blev sama sitvahun. skriv. til arn. so. for duv urt pengarna

      • 07.10.2019 GoGoCasino Support

        Hej!

        Vi beklagar situationen men följande skäl kan ligga till grund för varför dina pengar inte har kunnat betalas ut:

        – Att du har försökt öppna flera konton.
        – Att dina uppgifter inte har kunnat verifieras.
        – Att du har exkluderat ditt ursprungliga konto.
        – Bedrägligt beteende.

        /Team GoGo

  17. 03.09.2019 Kurt

    Varför ha en Mail adress om man inte kan skicka till den ?
    Bluff som vanligt

  18. 05.01.2020 Jimmy

    Varning spela inte här!! de betalar inte ut vinster och har väntat i mer än 6 veckor nu och supporten ger inget vettigt svar..
    Håll er borta de bara snor era pengar och sedan gömmer sig..
    Usch vilket jävla skitföretag!!!

    • 07.01.2020 Team GoGo

      Hej!
      Vi beklagar situationen men följande skäl kan ligga till grund för varför dina pengar inte har kunnat betalas ut:
      – Att du har försökt öppna flera konton.
      – Att dina uppgifter inte har kunnat verifieras.
      – Att du har exkluderat ditt ursprungliga konto.
      – Bedrägligt beteende.
      /Team GoGo

    • 11.03.2020 Team GoGo

      Hej!
      Vi beklagar situationen men följande skäl kan ligga till grund för varför dina pengar inte har kunnat betalas ut:
      – Att du har försökt öppna flera konton.
      – Att dina uppgifter inte har kunnat verifieras.
      – Att du har exkluderat ditt ursprungliga konto.
      – Bedrägligt beteende.
      /Team GoGo

  19. 14.09.2019 jukka juntunen

    spla inte på dn här sidan dom lura än får int ut min vinst 4000kr dom hade inga problem när jag satte in pengar.. hållr r borta gogo

    • 17.09.2019 Team GoGo

      Hej!
      Vi beklagar situationen men följande skäl kan ligga till grund för varför dina pengar inte har kunnat betalas ut:
      – Att du har försökt öppna flera konton.
      – Att dina uppgifter inte har kunnat verifieras.
      – Att du har exkluderat ditt ursprungliga konto.
      – Bedrägligt beteende.
      /Team GoGo

    • 07.10.2019 GoGoCasino Support

      Hej!

      Vi beklagar situationen men följande skäl kan ligga till grund för varför dina pengar inte har kunnat betalas ut:

      – Att du har försökt öppna flera konton.
      – Att dina uppgifter inte har kunnat verifieras.
      – Att du har exkluderat ditt ursprungliga konto.
      – Bedrägligt beteende.

      /Team GoGo

    • 25.11.2019 Jonas Ranebring

      Jag har samma problem!

  20. 10.08.2020 Kollafaktan

    Sidan är kanon egentligen. Allt går snabbt och allt är enkelt. När jag hade vunnit ca 35 000 så blev det stopp. Det visade sig att jag blockat mig på LeoVegas för flera år sedan. Den informationen var inte så tydlig… Nåväl, efter en koll med support så visade det sig att jag hade en nettoförlust på strax över 50 000 så de betalade ut den. Tog cirka 2 veckor med lite ID-kontroller men inga större problem.

    Har du blockat dig på Leo? Spela inte på GoGo, det blir bara krångligt. Har du inte blockat dig på Leo så är GoGo en bra sida med massor av spel och bra navigation.

  21. 22.01.2021 Sandra

    Körde live, vann fick aldrig ut mina pengar inga problem jo tjena!

  22. 02.02.2021 Sandra

    Livecasino kul- vann och fick ut mina stålar!

  23. 20.08.2019 GoGoCasino Support

    Hej!

    Vi beklagar situationen men följande skäl kan ligga till grund för varför dina pengar inte har kunnat betalas ut:

    – Att du har försökt öppna flera konton.
    – Att dina uppgifter inte har kunnat verifieras.
    – Att du har exkluderat ditt ursprungliga konto.
    – Bedrägligt beteende.

    /Team GoGo

  24. 02.01.2020 ULF NORDIN

    Har inte heller fått ut mina pengar , gorde ett uttag 25 dec

  1. 09.10.2019 Maamar Makhloufi

    Hej ni har dragit pengar fån min konto jag kunde inte spelar för jag undrar vad ta pengarna vägen jag väntar på er svar
    tack

  2. 10.10.2019 goran

    Hur man gör uttag?

  3. 16.08.2019 Galvarino Bustos

    Hej Jag gjorde ett uttag om 8000 kr som jag har inte fått på banken Kan ni vara snälla och kolla det? tack

  4. 16.08.2019 Galvarino Bustos

    Hej har redan frågat vad hände med uttaget som jag gjorde om 8000
    vill gärna veta tack för hjälpen

  5. 18.06.2019 GoGoCasino Support

    Hej!

    Vi beklagar situationen men följande skäl kan ligga till grund för varför era pengar inte har kunnat betalas ut:

    – Att du har försökt öppna flera konton.
    – Att dina uppgifter inte har kunnat verifieras.
    – Att du har exkluderat ditt ursprungliga konto.
    – Bedrägligt beteende.

    /Team GoGo

Lämna ett omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg
Choose star rating out of 5 stars