Innehåller betald marknadsföring
Den här artikeln / inlägget innehåller referenser till produkter eller tjänster från en eller flera av våra annonsörer eller samarbetspartners. Om du klickar på länkar till dessa produkter eller tjänster kan vi få finansiella annonsintäkter.
180X180_888_Casino

888 casino

Vårt betyg 7
Besökarnas betyg
(3 omdömen)
Välkomstbonus 100% upp till 100kr
Till casinot

+18 | Regler & Villkor gäller
Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se

Betalningsmetoder

Apple Pay Mastercard Trustly Visa

Speltillverkare

NetEnt Quickspin Yggdrasil

Snabbfakta

  • Omsättningskrav
    20
    20
  • Licens
    Svensk
    Svensk
  • Antal spel
    +500
    +500
  • Aktiva sedan
    1997
    1997
  • livecasino
    Ja
    Ja
  • Hemsida
    888casino.se
    888casino.se

Gäller endast nya spelare • Erbjudandet är begränsat till en (1) spelare per hushåll • Minst 100 kr insättning • Bonusen måste hämtas inom 60 dagar efter insättning • Bonusen kan bara användas på utvalda spel • Bonusvinster har ett maxtak på 2500 kr • För att ta ut bonusen samt relaterade vinster, spela för 20 x bonusbeloppet inom 90 dagar • Omsättningskraven varierar beroende på spel • Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden • Allmänna uttagsrestriktioner & fullständiga regler & villkor gäller.

Kort om

I vår 888Casino recension delar vi med oss av vår ärliga åsikt. Vi lyfter både det vi gillar och det vi anser kunde vara bättre på ett casino 2021. Läs mer nedan för att få all information om ett av de nätcasinon med flest år i branschen – eller klicka dig vidare direkt om du hellre vill undersöka på egen hand. Lämna gärna ditt omdöme, du kan göra det längst ner i vår recension.

Recensionsomdöme

I den här recensionen kan vi efter en genomgående granskning av 888 Casino sätta ut betyg inom nedanstående huvudområden. Betygen påverkar det sammanlagda betyget du hittar högst upp på sidan.

SpelutbudMjukvaraErbjudandenKundtjänstSäkerhet
Fyra separata spelsektionerEgenutvecklade spel blandat med kända tillverkareTre olika bonuserbjudandenE-post och webbformulär men ingen livechatt.Etablerat casino med hög säkerhet
Betyg: 6/10Betyg: 8/10Betyg: 8/10Betyg: 5/10Betyg:9/10
Mer om hur vi betygsätter våra recensioner går att läsa om här.

Hiss och diss

Något vi verkligen gillar

  • Ett stort utbud av exklusiva spel som bara finns här
  • 888 har egna dagliga jackpottar, och även Red Tigers

Detta skulle lyfta dem

  • Gör om filtersystemet, det fungerar inte idag
  • Tillåt spel med demopengar på alla spel även när man inte är inloggad. Många vill prova sidan utan att bli medlemmar
  • Titta över systemet med uttagspolicy, det kan vara en av de krångligaste vi sett

888 Casino i praktiken

Ett av de casinon som varit med längst är 888 Casino. De har under många år erbjudit spel online. Men har de lyckats hänga med in på 2020-talet? Vi testar sidan på riktigt för att kunna svara på den frågan. Vi registrerar ett konto, sätter in pengar och tar emot en bonus och spelar – allt med riktiga pengar.

Detta använde vi i vårt test

  • Vår insättning: 100 kronor
  • Vi spelade: Lara Croft Temples and Tombs
  • Speltillverkare: Microgaming (Triple Edge)
  • Tid att nå support: 15 minuter
  • Datum för genomför första test: 27 februari 2020 kl 11.10
  • Datum när vi besökte dem senast:*: 15 januari 2021 kl 16.00 NYTT!

    *Gränssnitt, erbjudanden och spelutbud kan ha ändrats sedan dess.

Registreringen

Tanken med en snabbregistrering där man använder personnummer och BankID är att man ska slippa fylla ett formulär. 888 Casino har missat detta.

Lite som att bära både skärp och hängslen. Du måste både använda elektronisk identifiering OCH skapa ett konto på gammalt vis med användarnamn och lösenord. Lite onödigt…

888 registrering

Insättningen

Minsta möjliga insättning är 100 kronor. Vi valde dock att sätta in 200 kronor och det med metoden Trustly. Hos 888 Casino kan du använda även PayPal om du vill, vilket är mycket uppskattat. Systemet med att sätta in är lite annorlunda. Du tas till en helt annan skärm med insättning, men det fungerar snabbt och bra ändå.

För att få en bonus måste du välja att ta emot reklam via mejl och sms, och det är inte schysst. Men vill du ha din välkomstbonus så är det bara att bock i den rutan när du registrerar ditt konto.

Bonusen får du efter att du satt in pengarna, och sedan valt att ta en bonus, och om du ber om att få den.

Lite krångligt? Ja, de kunde gjort det enklare… Bonusen är 250% + 25 snurr på ett av deras egna spel, och vi valde en av deras jackpottar som heter Irish Riches där vi vann totalt 25 kronor och 20 öre.

Sedan gick vi över till 888 Casinos lista med populära slots och valde ett spel från Triple Edge Studios i samarbete med Microgaming. Som vanligt är vårt mål att dubbla vår insättning, men vi måste nu också uppfylla kraven på omsättning.

Det gick nästan! Vi fick några timmars spelnöje och efter avklarat genomspelskrav hade vi 200 kronor kvar på kontot. Alltså lika mycket som vi valde att sätta in.

888 casino insättning

Svarstid epost

Vi har testat svarstiden hos deras kundtjänst och de svarade på bara 15 minuter. Riktigt riktigt bra!

888 casino - Vår samlade upplevelse

Vår samlade upplevelse

På många sätt är 888 kvar på den gamla goda tiden, och på andra sätt är de långt före alla andra casinon i Sverige.

En sak vi inte tycker om är att du kan vinna 2 500 kronor som mest med en bonus aktiv. En sak som vi däremot gillar är att bonusen är generös och har ett lågt krav på omsättning.

Registrering tar lite för lång tid, och processen för att få en bonus är väldigt omständlig. Här borde de kolla in andra casinon som Temple Nile och Bethard till exempel.

Supporten får däremot högsta betyg för både snabbhet och bra svar, och spelutbudet får en guldstjärna. Här hittar du många spel du inte ser på andra spelsidor i Sverige.

Vad har hänt sedan förra besöket?

Vi besöker dem igen – 2021-01-15

Faktum är att inte mycket alls har hänt sedan vårt förra besök. Det enda är att vi fått tillfälliga restriktioner vad det gäller bonusar och insättningar, men 888Casino.se har i övrigt inte på något sätt förändrat sidan. Det är fortfarande onödigt krångligt att skapa ett konto, och det går inte att ta emot någon bonus utan att samtidigt välja att ta emot reklam – vilket är helt kass enligt oss.

Utbudet har ökat något tack vare att många av de speltillverkare vi ser på sidan har skapat nya slots det senaste året men det finns inga tillskott av nya mjukvaruleverantörer på sajten.

Supporten är bra fortfarande, och de är väldigt snabba på att besvara de frågeställningar en spelare kan ha. Det är positivt och något som höjer intrycket rejält. Livechatt vore fortfarande ett välkommet alternativ.

Om 888Casino.se skulle se över sajten och fixa de problem vi pekar på: ologisk filtrering som inte funkar, röriga regler för bonus och uttagspolicy som är onödigt krånglig så skulle vårt betyg stiga.

Slots, bordsspel & livespel

888 är kända för att ha ett stort och varierat spelutbud med både poker, casino och odds. Vi har valt att dela med oss av en 888casino.se recension, men vill ändå snabbt nämna att det finns snabblänkar på sidan både till deras pokersajt, 888poker.se, och deras sida med sport och odds, 888sport.se. Det är alltså helt egna sajter.

888 spellobby
Spellobbyn hos 888casino.se

Vi fokuserar på casinot, och det som erbjuds här och vi börjar med att kolla på hur de valt att presentera sina spel.
Det finns en meny på vänster sida där man kan välja mellan de olika spelkategorierna:

  • Casino Slots
  • Casinospel
  • Live Casino
  • Jackpottspel

Genom att klicka på en av de menyerna så presenteras de olika spelen som ingår i just den sektionen.
En del av spelen vi hittar i de olika spellobbyerna går att testa som demospel, men förvånansvärt många är endast tillgängliga efter man loggat in, vilket är synd.

Slotslobbyn

Vi väljer slots som är den mest populära spelformen nuförtiden. Direkt ser vi en slags filterfunktion längst upp – som inte fungerar! Klickar man i både NetEnt och Yggdrasil så borde man få fram samtliga spel från de tillverkarna, men systemet vill leta upp alla spel som har båda … det finns inga, så resultatet blir en tom sida. Vårt förslag är att man låter bli filtret för det skapar faktiskt bara mer frågetecken.

Utbudet av spel på 888casino.se ligger på drygt 500 stycken, vilket är i snålaste laget men med tanke på att det i stort sett endast är spel av hög kvalitet så kan vi acceptera ett lite tunnar spelbibliotek.

Unikt framtagna spelautomater

Lunchjackpott 888 casino
Lunchjackpotten den 15 februari 2021

Ett plus i kanten är de exklusiva spel som finns på sajten. Det är 888 Gaming som ligger bakom de flesta av de unika spelen, alltså 888 själva.

De har både vanliga slots och en hel del jackpottar inklusive dagliga, och vår favorit – Lunchjackpotten

En kul idé som de säkerligen lånat av Red Tiger, som är de som ligger bakom succén med de dagliga jackpottarna.

Alla jackpottspel hos 888 finns både i en helt egen sektion och i listan över alla slots

.

Ris och ros av slotsutbudet

Det finns några fler saker vi gärna vill nämna när det gäller slots, som är sajtens största spelsektion:

  • Variationsrikedomen är mycket hög. Det finns en stor mängd olika teman, och olika sätt att spela vilket gör att sidan passar många olika typer av spelare.
  • Storfavoriterna är lätta att hitta då det finns både en sektion med populära spel, och en med särskilt utvalda slots från de största speltillverkarna.
  • Nya slots har en rosa flagga kopplad till sig så de är lätta att se.

Vi hade gärna sett en funktion som gör att man kan spara sina favoritspel så att man kan komma tillbaka till de som var roligast efter att man testat några av de nya eller de hetaste spelen.

Det hade också varit trevligt med en möjlighet att se spel från utvalda mjukvaruleverantörer – en av våra speltestare föredrar till exempel Microgaming slots, medan andra kanske enbart vill se spel från Yggdrasil.

Casinospel – bordsspel och videopoker

Den andra sektionen vi kollar på är deras ”casinospel” och det är inte helt självklart vad vi kommer att hitta där. Det visar sig vara alla de digitala bordsspelen med blackjack och roulette som de två största spelkategorierna.

Clash of Titans
Clash of Titans videopoker

Det finns också ett litet urval av baccaratbord, Caribbean Stud och andra klassiska casinospel och det är värt ett besök enligt oss.

Här finns också videopoker, vilket börjar bli allt mer ovanligt på casinon i Sverige. En stor eloge till 888 Casino som väljer att ha kvar dem och extra kul att se en av våra egna favoriter, Clash of the Titans

Livecasinot imponerar

Här har de lyckats med menysystemet! Längst upp finns det ett flertal olika valmöjligheter som: toppspel, nya spel, online roulette, blackjack, Elite Lounge, pokerspel och baccarat samt en helt egen med specialspel.

Det är en bra mix av exklusiva bord som enbart finns hos 888 och bord som är mer allmänna. Det går att spela alla de välkända casinospelen som roulette, blackjack och baccarat.

Det finns också flera andra spelvarianter som gör sidan mycket intressant.

Livecasinot flyter på bra både på mobilen och på datorn men tänk på att det krävs en hyfsad wifi-uppkoppling om det inte ska börja lagga.

casino.se teamet Vårt betyg: 6/10
Kommentar: Spelutbudet är bra överlag och det finns gott om teman att välja mellan, men vi hade gärna sett att man kan få provspela något fler alternativ.

Väluppdaterad blogg

Tips, tricks och kul fakta är några av de saker som händer i bloggen. Genom att klicka på länken på 888Casino så öppnas bloggsidan upp och där kan man ta del av saker som:

  • Hur stor bankrulle behöver du?
  • Bästa videopokerstrategin
  • Roulettestrategi

Det finns många artiklar som kanske inte går lika djupt som vi gör men som ändå belyser olika delar av nätcasino i allmänhet, och hos 888 Casino i synnerhet. Bloggen är kul, men absolut ingen nödvändighet att läsa om man inte vill.

Mjukvaran bakom spelen

Det finns ingen komplett lista över mjukvaruleverantörer hos 888 så vi har helt enkelt fått titta på de spel som erbjuds, och sedan skrivit vår egen lista. Har vi missat någon? Fyll gärna på längst ner på sidan där du också kan lämna ett omdöme om casinot. Detta är de speltillverkare vi har identifierat hos 888casino.se:

  • 888 Gaming – De har alltså skapat egna spel, vilket vi sätter högt värde på!
  • NetEnt
  • Playtech
  • NextGen
  • Williams
  • Blueprint
  • Realistic Gaming
  • Red Tiger Gaming
  • Evolution Gaming
  • Yggdrasil
  • Thunderkick
  • Lightning box
  • Microgaming
  • Play´n GO
  • Pragmatic Play
  • Quickspin
  • Big Time Gaming
  • Barcrest

casino.se teamet Vårt betyg: 8/10
Kommentar: Att kunna erbjuda egentillverkade spel som ingen annan har höjer omdömet rejält.

Kontakta kundtjänsten

888 har en av de allra bästa hjälpsidor vi har sett när det gäller casinospel i Sverige. Genom att klicka på ”Hjälp” längst ner på sidan kommer denna sida att öppnas upp:

Hjälpsektion 888Casino
Hjälpsektion med tydliga rubriker

Här finns svar på det mesta! Men det går också att nå supporten på andra sätt.

  • ”Kontakta oss” på casinosidan leder till en supportsida där man kan hitta deras mejladress som är kontakt@888.se och där får man alltid svar på svenska, och oftast på under en halvtimme.
  • ”Kontakta oss” på hjälpsidan leder till ett webbformulär där man fyller i sin fråga och sin egen mejl och får sedan svar.

casino.se teamet Vårt betyg: 5/10
Kommentar: Det finns ingen livechatt tillgänglig vilket faktiskt är lite underligt med tanke på hur stora de faktiskt är. Hade de inte haft en så pass bra FAQ och hjälpsektion hade vårt betyg blivit betydligt lägre

Bonuserbjudanden

Tillfälliga restriktioner på grund av coronapandemin har gjort att casinon inte kan erbjuda särskilt fantasifulla bonusar. 888 Casino har ändå försökt, och i vår mening lyckats ganska väl.

De erbjuder tre olika bonusar. Det är bara att välja det erbjudande som passar bäst:

1. Dubbla den första insättningen

En minsta insättning på 100 kronor ger 100 kronor extra på spelkontot. Insättningar via Skrill och Neteller är undantagna från bonusar och denna bonus är en så kallad direktbonus, den finns alltså tillgänglig direkt när du satt in.

Det finns villkor kopplat till denna bonus:

  • Max tillåtna vinst med bonuspengar är 2 500 SEK
  • Omsättningskrav är 20 x bonusbeloppet
  • Bonus måste användas och omsättas inom 60 dagar

De spel som bidrar mot omsättningskravet är:

100%20%10%5%
Videoslots och slotsmaskiner, tärningsspel och alla andra spel som inte nämns nedanAlla versioner av Pai Gow poker, Caribbean poker, Trekorts poker samt pokerspelAlla versioner av blackjack, live blackjack, Hi-Lo, Videopoker, Power Videopoker, Baccarat, live Baccarat, Live casino Hold´em, Roulette och live rouletteCraps

Konkurrenternas omsättningskrav i jämförelse med 888Casino

888 Hajper Hyper CasinoYoyo Casino
20x bonusbeloppet50x bonusbeloppet30x bonusbeloppet + Insättning20x bonusbeloppet + Insättning

2. Rivstart med 100 free spins

Sätt in 100 kronor, använd koden SE100 och 100 free spins är tillgängliga på utvalda spel från NetEnt.

Insättningar via Skrill och Neteller är undantagna även från denna bonus. Fördelen med dessa free spins, som hos 888 kallas för ”Real Spins” är att vinsterna räknas som insatta pengar direkt, och inga omsättningskrav gäller.

Det finns dock ingen garanti att man vinner över huvud taget. Högriskbonus, som kan betala sig väl men kan också ge noll kronor i utdelning.

3. Påbörja speläventyret med Freeplay

Sätt in 100 kronor med koden 100PLAY och en bonus med 100 kr i free play att spela med. Denna bonus är väldigt lik den första insättningsbonusen men det finns några små skillnader. Du kan ångra den, vilket inte går med den första. Gör du det så behåller du det du satt in och bonus plus eventuell vinst går tillbaka till casinot.

Du kan också vinna mer än 2 500 kronor, som är maxtaket för bonusvinst, om du väljer att spela på 888 jackpottar.

De villkor som gäller för denna bonus är:

  • Max tillåtna vinst med bonuspengar är 2 500 SEK (gäller ej jackpottvinst)
  • Omsättningskrav är 30 x bonusbeloppet
  • Bonus måste användas och omsättas inom 60 dagar
  • Bonus går att avbryta

De spel som bidrar mot omsättningskravet är:

100%20%10%5%
Videoslots och spelautomater, tärningsspel och alla andra övriga spelSamtliga Pai Gow pokerversioner. Trekorts, Caribbean stud och pokerspelBlackjack (alla versioner): blackjacklive, Hi-Lo, Videopoker, Power, Baccarat samt Baccarat live, Live Hold´em, Roulette samt liverouletteCrapsspel

casino.se teamet Vårt betyg: 8/10
Kommentar: Flera olika bonusalternativ att välja mellan är något som utmärker casinot, vi gillar valmöjligheten.

Räkna ut din bonus

Använd vår specialframtagna uträknare så många gånger du vill och testa vad du får ut i spelpengar efter insättning.

Bonusalternativ 1: Dubbla din första insättning 100% upp till 100kr

Ange hur mycket du vill sätta in

Detta kommer du ha att spela för:
Omsättningskrav:

Med en insättning på Kr10 kommer du att kunna spela med , och du måste omsätta innan eventuella vinster blir tillgängliga i ditt kontantsaldo.

Insättning & uttag

  • Insättningsmetoder: Trustly, VISA, MasterCard, Lokala bankkort, Bankbetalning, PayPal, Skrill, Neteller, ApplePay, internationell Banköverföring
  • Uttagsmetoder: VISA, MasterCard, Lokala bankkort, Neteller, Trustly, Skrill, PayPal, Bankbetalning
UttagsmetodTid för uttag
VISA2–6 dagar
MasterCard2–4 dagar
Neteller2–4 dagar
Trustly2–3 dagar
Skrill2–3 dagar
PayPal2–3 dagar
Internationell Banköverföring5–8 dagar
Bankbetalning2–3 dagar

Enligt uttagspolicyn framgår att medlemmar kan komma att vara tvungna att styrka sin identitet innan ett kontantuttag kan göras från spelkontot.

Denna verifieringsprocess är till för att motverka online bedrägerier. Om verifiering krävs kommer detta meddelas i samband med ett försök till uttag och då är det bara att sända in de begärda dokumenten.

casino.se teamet Vårt betyg: 9/10
Kommentar: Det finns stöd för alla större uttagsmetoder och verifieringsprocessen följer hög standard.

Säkerhet & Fair Play

888 Casino har hög säkerhet, och deras långa erfarenhet är en trygghet bara i sig själv. Den licens de opererar under är utfärdad av spelinspektionen och det är 888 Sweden Limited som är de som ansökt om licens i Sverige vilket de blivit tilldelade. De är även licensierade på Malta.

All information som rör sig mellan 888 och spelare skyddas av 128-bitars SSL-teknologi och samtliga spel som erbjuds är kontrollerade av tredje part. Den höga säkerheten sträcker sig givetvis även över in- och utbetalningar.

casino.se teamet Vårt betyg: 9/10
Kommentar: Vi känner oss helt trygga med säkerheten och hur vårt spelande hanteras.

Vanliga frågor

De står sig bra jämför med många andra online casinon. Det märks dock att de inte profilerar sig som ett unikt mobilcasino och det kan ibland vara svårt att uttyda text på små skärmar.


Nej, det är spel som är unika just för 888casino.se. Det är uppfriskande att se ett spelbolag som skapar sina egna spel.


Det är högst individuellt. En del spelare föredrar Trustly då det går snabbt, medan andra gillar PayPal då det är en metod som gör att man har pengarna i en e-plånbok direkt. Den stora mängden betalningsmetoder gör att de flesta hittar en metod de själva trivs med. 


Relaterad läsning

Cerberus inferno slot

Beat the Beast: Cerberus Inferno

Thunderkick
Monkeys Gold

Monkey´s Gold

No Limit City
Warrior Graveyard slot

Warrior Graveyard

No Limit City

Recensioner (3)

4 / 5

Baserat på 3 omdömen

1 5 star reviews

2 4 star reviews

0 3 star reviews

0 2 star reviews

0 1 star reviews

3 Recensioner

  1. 15.06.2020 Spelkritikern

    Håller helt med er – 888 Casio är en FYRA. Spelar här när jag tröttnat på små casinon med störiga sajter. Här hittar jag (nästan) alla spel jag önskar. Rekommenderar bonusen, håller dig inte fast i ett hel*vet** av omsättning. FRÅGA: Vad är högsta vinsten ni andra spelare tagit hem här? Vilket spel? /Hälsningar mycket nyfiken

    • 07.09.2020 Bengan

      vann 22 000 kronor med en bonus och så fort jag hade omsatt klart så PLUPP så hade jag bara 2500 kr på kontot. Höll på å flippa rejält! Missade att kolla reglerna ju 😉 Sidan är grymt bra annars. massor av bra spel och lätt att hitta nya kul spel också.

  2. 17.12.2019 Anne

    Såg nånstans om nån julspecial. Var hittar jag den?

    • 17.12.2019 Casino.se

      Hej Anne!

      För tillfället erbjuds inga julkampanjer. Vi uppdaterar givetvis om det ändrar sig.

      Teamet på Casino.se

  3. 07.02.2021 Andy

    Mitt favorit casino- väljer för bra utbud plus askul att spela LIVE. Har vunnit två gånger.

Lämna ett omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg
Choose star rating out of 5 stars